25.9.16

VORTEX : Lanjutan


Di hari cuti ni Den sambung sikit aja.

1. Dari mana dan Kenapa  Vortex ini ?

Semulajadi.
Saka.
Menuntut.

2. Boleh di buang ?

Boleh

3. Boleh downgrade dan upgrade ?

Boleh

4. Camna nak elak sakit pada Tukang Vortex

Kaedah Petua
Rujuk Guru
Rujuk Perawat

Den tumpukan pada yang semujadi dan Berguru.


Biasanya Vortex ni kena pada Tukang Urut. Asal dia sentuh je mula le nak sendawa.

Perawat juga ada yang mengalami keadaan seperti sendawa, menguap, termuntah dan mengantuk serta lain lain abnomaliti apabila berdepan pesakit yang ada masalah berkaitan Jin dan Sakit Biasa.

Di nasihatkan jika Vortex jenis lambat mengeluarkan bisa dari badan elakan menyentuh lebih dari seorang yang bermasalah fizikal atau mistik.

Biasa bisa akan keluar melalui najis. Jika sekadar sendawa itu lebih pada deteksi awal dan juga mengalihkan angin dalam kadar sepontan. Ini tidak merbahaya.

Pada mereka yang semulajadi mereka sebaiknya mengenal pasti ketahann mereka sendiri dari pengalaman walaupun mereka bukan seorang perawat.

Rawatan Umum ialah membaca Fatihah dan telah air liur dengan makrifat untuk menyembuh Zahir dan Batin.

Boleh juga di latih mengalirkan ke bumi. Atau cam wiring le ..pembumi. Tidak semestinya kena tepuk lantai beb. Kalau tengah duduk bersila ok le. Just pegang je apa apa objek seperti dinding tiang dll ..lepaskan.

Tarik buang .. biasa di gunakan pada yang sudah biasa.

Pengalaman amat penting sampai Si Vortex dapat membezakan jenis yang di hadapi.. Bisa Angin , Santau , Jin dan lain lain.

Ada yang mampu menanganinya dan ada yang sekadar tahu aja kerana sudah berpengalaman tanpa mengetahu cara nak handle. Boleh di katakan ia salah satu kaedah Scan.

Namun bukan semua Vortex boleh mengesan dan berkesan pada Jenis Fizikal dan Metafizik. Namun tidak di nafikan ada yang mampu deteksi kedua dua atau hanya salah satu samada Fizikal atau Metafizik.






Apa apa hal nak contact Den guna Whatsup jo. Free ma 012 3623594. Guna Sms kredit kurang sebab boli Data Plan Maxis Rm 30 sebulan.

Den hanya perlu Gambar Nama Alamat Tarikh Lahir.

23.9.16

VORTEX : MENYEDUT .. Apakah ia baik atau tidak ?

Malam tadi Den di datangi 2 grup patient. Anaknya masih tak bercakap walau 3 tahun. Den cakap normal le tu, just kasi dia main Tab atau Handphone yang ada permainan dan Video pembelajaran. Minda budak cepat je absorb. Den top up budak tu.. udah aktif semacam jo.

Nanti bila dia tiba tiba boleh berkomunikasi kita akan tokojut sebab Vocabulary dia banyak. Zaman dulu lain le mak bapak kurang interaksi dan tiada alat bantuan.

Dalam pada tu Den terasa cam ada daya sedutan.. masa Den sedang ubek sorang lagi. La KAT BADAN DIA CAM ADA ANGIN PUSAR. VORTEK LE BAHASA BANJAR ALAI setelah Den scan.

Den tanya ..awak ni kalau pegang orang ada sakit ..awak ada terasa ke .. Ye Tok. Tua tak pasal Den. Den kato kek dio.. Awak ni kalau owang ada sakit fizikal awak pegang pun awak terasa..

Kalau ado Sihir lagi la..Kalau ada barang pada seseorang pun silap silap berjangkit.

Yang toruk ..kalau ziarah orang mati pun badan dio sakit sakit.

Sakit tu tak lamo tapi rimas le jugak. Ada yang sendawa, gatal, bisa , pijar , tokontut, menguap dan lain lain. Kadang kadang bergantung pada jenis sakit gak. Kalau yang Extreme boleh demam si Vortex beb.

Den raso kek Blog atau Fb takdo lagi temberang pasal Vortex ni...

Persoalan

1. Dari mana ?
2. Kenapa ?
3. Boleh di tutup ke ?
4. Camna nak elak sakit pada Tukang Vortex
5. Boleh Upgrade ?
6. Boleh Downgrade ?

Tengok la .... kalau ada umur yang panjang .. Den story lagi..

Apa apa hal nak contact Den guna Whatsup jo. Free ma 012 3623594. Guna Sms kredit kurang sebab boli Data Plan Maxis Rm 30 sebulan.

Den hanya perlu Gambar Nama Alamat Tarikh Lahir.

18.9.16

Mengapa Orang Mempunyai Saka Biasanya Teruk Gaban Sihirnya

Saka asasnya sebagai pelindung keluarga. Begitulah. 😁

Namun beberapa Kes yang di rujuk pada Den memang melampau tahap Sihirnya. Campur campur jenis Sihir dan berulang ulang.

Usah citer soal Tok Cha, Tok Batin, Pawang , Bomoh, Sami dan lain lain. Tok Bomoh pun guna scan juga bila nak mendajalkan mangsa.

1. Tengok Pendinding mangsa..

a) Ada mengamalkan Ruqyah sebagai pendinding

b ) Mengamal Petua

c ) Memakai Tangkal

d ) Memelihara Pendamping

e ) Mengamal Zikir Zikir

f ) Ada Saka

g ) Lain Lain

Biasa dah tahu apa halangan Sihir nya barule dia bikin dia punya kerja dan di beritahu Kos termasuk GST.

BIASA kalau Saka ni... Tok Gomoh akan ejas le Jin Pendekar Black Belt Kaler Biru. Kalau Yellow Belt alamatnya Tok Gomoh kena buat upacara Pengkebumian Jin Peliharaan dia.

Jika Saka banyak... maka Tok Gomoh tak guna Jin Jin dia.. kerna sayang takut cedera atau mati. Maka mereka mula menggunakan  Jembalang Tanah, Hantu Tinggi atau Puaka yang jenis FreeLance.

Pasti ada Tumbalnya. Kira cam upah le. Ayam Selasih Hitam. Darah Kambing Lembu dll.

Untuk Perawat yang tidak nampak. Mereka terus Ruqyah atau Jurus je. Nasible siapa yang kena. Namun kalau main Boh... Perawat kepenatan. Jenis yang main Tumbal ni..kalau sembelih memang bercantum balik beb. Maka give up le Perawat.

Pada yang boleh Scan.. mereka kena tahu bezakan Saka atau Kiriman Poslaju orang.
Kekadang Perawat pun terkentut kentut juga nak handle atas beberapa sebab.

Mungkin

a ) Perawat tak sihat
b ) Perawat banyak na Kes
c ) Perawat tak ikhlas bila dapat ciput.
d ) Memang tak terror
e ) Tenggelam Punca
f ) Sikap pesakit atau keluarga yang tidak di senangi perawat.

Ada juga Perawat mampu buang Jin Jin Sihir namun Hantaran berterusan bahkan di tambah lagi bomoh bomoh berbeza serentak.

Maka pada Den sebaiknya asingkan dahulu, Saka walau camna handalpun kalau berterusan kena Attack .. mereka pun semput beb.. minta Oksigen. So bila ada Perawat duk titik Jin Jin tu.. Depa dapat le berehat dan merepair kecederaan sampai merangka strategi baru.

Bukannya Den galakan bersekongkol dengan Saka. Cuma sebagai Perawat .. kita kena ada Art Of War. Kita pun perlukan Rehat. Kita buang siang.. malam depa mai team lain pulak. Letih bab. So masa tu biar le plak Saka amik alih. Kira Tag Team le. Hulk Hogan Tag The British Bulldogs.

Kadang Perawat dia sengaja biar je Saka Saka tu. Walau dah setel. JUST INCASE kena enjut balik secara Gerila. Kira Bodyguard le.

Lagipun nak buang Saka ni kacang je. Sihir ni je yang leceh, Saka BUANG depa tak mai dah. Sihir ni berulang ulang.

Bukan tak biasa .. Perawat yang Mahir dan Boring takda nak buat apa depa lagakan Jin Saka dan Sihir. Depa buat makrifat Gelanggang Boxing Berpagar Elektrik dan suruh depa lawan.
Bila tengok Saka cam nak kena Technical Knout Out je, Depa pun turun tangan enjut Jin Sihir. Kira Tak Aci le.

12.9.16

SAKA - Antara Kaedah Paling Mudah Nak Buang

Banyak sangat kaedah buang saka yang ada,

Putus Perjanjian
Ruqyah
Jurus
Lain Lain.

Antara kaedah termudah ialah Just panggil aja Saka tu mai duk tercongok depan kita dan sembang 2 3 perkara.
Pastu buang le. Lagi mau tanya ka.

Syaratnya jangan sampai dan merasuk. Kalau dah merasuk kasi tenang dulu, bila nampak saka kat luar terus panggil mengadap kita, mesti mai punya.

Kaedah ini amat mudah untuk Saka dalam pusaka lama. Kacang habis. Panggil aja Saka tu depan kita dan ejas le nak buat camna. Nak bunuh, nak buang, nak simpan, nak ikat kat tengkuk orang dll. Pusaka lama tu pi cuci le dengan Air Beras ke hapa. Tak usah le di buang dalam Sungai ke hapa.

Boleh gak di jual, atau di isi Khadam BARU.

Apa jenis Saka pun sama aja .. Rimau , Puteri , Tok Syeikh , Tok Wali , Ifrit , Jembalang, Pari Pari, Bunian, Dewa dll. Panggil aje. Biasa yang ngaku Syeikh dan Tok Wali ni kita katok kepala dia kuat kuat sebab ini konfirm nak rosak Iman orang aje.



WHATSUP ONLY 0123623594

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Selamat Hari Raya Aidil Adha

10.9.16

Saka - Kenapa sikit sikit Saka

La ni ujud Trend asal jumpa Ustaz, Perawat, Tok Bomoh, Tok Pawang, Tok Peran, Tok Batin jo mesti kata Saka.

Sebabnya Sako ni payah so boleh le cas Lobih termasuk GST. Membongak jo. Amik buat Kelapo hontak kek kepala.

Kalau Sihir nak Cas lebih kang orang terasa berat. Kalau sako ni orang memang tak berahi nak bolo takut turun pada anak keturunan.

Walhal Sako lah paling sonang buang berbanding sihir, sajo jo perawat cerita kena putus la, kono buang kek Kuala Sungai, Kek Hutan dan lain lain asal kedengaran Angker Payah dan Ngeri.

Sako kalau betul buang .. habis gitu je.

Sako kalau setakat mandi Shampoo atau Sabun Bidara tak hilang do. Bongak jo, simptom mungkin la, Sako steady jo ngisap Vape.

Sihir kalau betul buang .. pasti ada repeat silap silap double triple trouble lagi. Sobab itu sihir ni enjut balik je.

Kalau Sampuk tu paling mudah. Kentut dah setel.

Buang tu maksud Den termasuk le Jail, Bunuh , hantar kat orang lain , hutan banat, simpan kek Simpang 3 jalan mati, danau mati atau susah susah ikat kat tengkuk orang lain atau masukan ajo dalam perut orang yang kita minat or else apa aja asal tak mai dah.

No Contact Den Whatsup jo

0123623594

Gambar Nama Alamat Tarikh Lahir.



Saka Yang Mai Mana Entah

Sebelum Den lanjuti, Den ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha. Maaf Zahir Batin.

Den dah kerap mendapat Kes Kes Saka. Walhal pada logiknya ia tidak sepatut turun pada Mangsa kerana ada lagi Waris yang teratas atau di atas dalam senarai penerima Saka atau Singgahan Saka.

Biasanya di zaman Moden ini, di musim perayaan barulah kita ada kelapangan untuk balik ke Kampung melawat Sanak Saudara.

Ada antara yang balik kampung membawa bersama Jin Jin dari permainan Sihir samada mereka sedar atau tidak. Yang tidak ialah mungkin pendinding mereka masih utoh cuma belum ada kaedah membalas kembali secara otomatis.

Harus di ingat Saka di bela oleh Pemilik Asal yakni Tok Nenek kita dahulu antara lain ialah sebagai pelindung khianat orang kepada ahli keluarga mereka.

Bila sampai kampung .. Saka Saka yang belum memilih Tuan selepas kematian Tuan biasanya akan bertindak melawan Jin Jin Sihir. Ia suatu Sayembara. Jika Jin Sihir banyak maka Jin Saka akan bergabung menumpaskan.

Takan Free bro. Mau kincin pun bayar beb. Bila dah tolong mesti mau bayar. Maka ini kekadang bila kita scan dalam dalam kenapa lak dia ni dapek sako walhal ado lagi Warigh yang atas atas.

Kalau sako monang takpo lak juga. Ini mati hidup nyawa nyawa ikan. Dio amik le ubek Life Saver. Darah. Amik Darah lagi cepat pulih dari makan hidang seperti telur ayam kampung dan minyak ke hapa.

Darah mano plak. Tak main la dari Tabung Darah. Dari darah Haid le . Kalau takdo atau raso kelat ko.. mula la dia bagi Love Bite kat Peha ke atau mano mano. Kalau kat leher tu bukan. Tu laki dio punya kojo.

Lobam ni biasa bulat merah kebiruan. Kalau ada Garis halus kek tongah konfirm Pelesit. Kalau takdo biasanya Polong dan Species yang lain. Nak buang sonang jo. Baca An - Nas 3x kek tapak tangan kanan. Tokapkan pada bekas lobam. Kalau kek leher tu biar aje ...ada gak banggo berlagak cam power.

Sako yang menolong tu pun jilake juga. Bilo dio raso cam best jo, lekat terus. Walaupun ikut schedule pakcik atau makcik kito giliran membelonya.

Kalau dio monang 50 50 , tu yang menenggek jo. Kira upah la. Kalau kalah KO tu takdo lah panjang cerito. Kalau monang tu atas dio lah. Kalau dia raso nak dia, ikutla kito sebagai Pewaris baru. Dapat la SANAD cam orang sekarang berguru nak bersanad siap banding bandingkan Sanad Guru dio lebih Aula dari Sanad Guru orang lain.

Jangan Lupo ... Sihir ni cerita tak habis beb. Satu Gagal pasti akan ada Hantaran Sihir Baru samada Bomoh yang sama atau Lain atau keduanya sekali bergantung pada Budget si Hasad Dengki tadi. Kos la ni tinggi beb sobab inclusive of GST.

Lazimnya dari sihir dapek lak Sako. Dapek 2 in 1 le. Untung badan. Untung Batu Timbul, Untung Sako Mampuih.

Itu cerita lain la pulak. Biasolah style Den. Cerito mana pernah habis. Ada je part One Part Two atau lupa nak sambung sampai merajuk la yang baco. Macam Den tak tahu. Rasain lo.

Jadi Awas bila balik Kampung !

Ada Sako Whatsup Den 0123623594.

Den hanya perlu Gambar Nama Tarikh lahir dan Alamat jo. Bin atau Binti sama aja.

Sekarang moden tak yah tulis buku buku dah. Sonang Den nak rujuk kalau ada kes berulang.

Kalau Kes Orang Ketiga. Lebih baik kasi jo gambar semua yang terbabit.

Den pakai Tab so Huduh na kalau bercakap, bosar 8 in Tab Den ni, kang orang ingat Den telingo Mammoth. Maka Whatsup jo.

0123623594.