13.6.16

YASIN - Petua

Ramai yang mengikuti saranan Den dalam membaca Yasin samada untuk tujuan perubatan atau memulangkan balik sihir, membunuh penyihir dan lain lain tujuan metafizik.

Juga Den perturunkan di sini petua semasa hendak memulakan membaca Yasin.

Sediakan

1. Apa jua jenis limau 12 biji.
2. Air Mineral beberapa bekas.
3. Bedak Kompak atau bedak Sejuk.
4. Minyak Urut

Air mineral tak perlu di buka tudungnya ..kang masuk kuman TB lak.

Sediakan barang tersebut di hadapan kita setiap kali ingin membaca Yasin.

Walau apa niat kita pun biar aje barang barang tersebut di hadapan kita.

Limau di gunakan untuk mandian. Biasanya 3 biji sehari. Biasanya petua ..jika mandi di mulakan pada hari pertama itu petang maka elok di sambung pada hari kedua ketiga keempat pun petang juga. Jika pagi ..pagilah ... Jika malam ..malam lah..

Air tersebut minum segelas selepas membaca Yasin. Boleh minum bila perlu. Terutama di siang hari Ramadhan 😂😁😀

Bedak Kompak atau Bedak Sejuk ialah untuk sakit gatal kulit. Di bacakan juga 3 x ayat seribu dinar pada bedak tersebut. Sapu pada kawasan yang terlibat.

Untuk minyak urut bacakan Ayat Yasin 72 73 sebanyak 3 x.

Biasanya jika kita berniat untuk memulangkan sihir dan sebagainya biasanya akan ada tindakbalas dari pihak lawan. Maka itulah gunanya disediakan barangan tadi..

Wahai Zat Wajibal Ujud .. Dengan berkat Kalimah Suci Mu , Aku bermohon.... nyatakan hasrat anda ..

0123623594 Whatsup only

24.5.16

Voodoo JIN

Vodoo JIN - Suatu Ilmu Langka yang hampir pupus... Suatu Kesah Dongeng

Biasa kedengaran dan terlihat mangsa adalah manusia dan sesekali Bintang Ternak atau Liar...
Namun DEN di beri kesempatan bertemu seorang yang memang Pakar dalam MengVodookan JIN termasuk Pendamping Saka dan lain lain tahap Jin.

Kisah bermula semasa DEN mula merawat di Sekolah Rendah Taman Sungai Besi Indah hampir sedekad yang lepas....




Mulanya ada sahabat kenalan forum talifon menanyakan sesuatu permasalahan... Tentang Zuriat

DEN cakap datang le.. kita sembang sembang..

Member DEN tu pun citer le masalah beliau...Setiap kali Isteri dia mengandung..Anak dalam Kandungan akan meninggal dalam... SAKA katanya... DEN tanya siapa cakap..Ustaz Perawat yang cakap.. Oooo Den diam aje.. DEN tenung hek eleh mamat ni Ghupo nyer...

DEN suruh dia citer semasa dia kecil dahulu.... Maka Konfirm le... DEN suruh dia bawa Isteri dia...Kali pertama mengandung Gugur dalam Kandungan...Kali Kedua sempat lahir tapi meninggal..Kali ketiga ...Sempat dengar suara tangisan bayi tapi meninggal...Hati Ibu manakah yang boleh menahan sebak...

Suami menyalahkan Saka Isteri.... Isteri menyalahkan Saka Suami....

DEN kata ini bukan saka la.... Terkezut mereka suami Isteri

Kebetulan Sahabat DEn baru je tiba..So DEN suruh mereka jumpa di di Surau Sekolah...DEN dengar aje apa yang mereka bicara

Ini bukan Saka yang makan Anak ko.. Tapi Menda yang nak mendamping... yang duk makan...

Siapa punya Pendamping ? tanya mereka serentak... DEN senyum biri biri aje kerana biar mereka dengar Second Opinion..

Sahabat DEN cakap ini lama punya citer... Menda ni Ikut laki ko sejak kecik...Ha.... Terlopong si Suami... Si isteri pun apa lagi..mencebek le.. sebab selama ini Saka dia yang di persalahkan atas gugurnya 3 Baby sebelum ini..

Habis nak buat camna tanya mereka ?

Den menyampuk ...apa lagi kita titik lak Jin Mangsat tu...

Masing masing saling pandang memandang...

Den cadangkan ikut kaedah Sahabat Den....Esoknya Mereka datang...Perkakas semua sudah di sediakan. Plastisin Tuala Good Morning Jarum Peniti Lilin dan lighter...Den pun sound kengkawan yang nak explore new Experience....

Segala kelengkapan kami sudah ada...Pukul 10 mlm kami lepak surau sekolah....Den sendiri nak tengok proses Ilmu Langka ini...

Sahabat mengambil Plastisin... Di uli uli membuat bentuk badan..kemudian membuat tangan kaki dan kepala... Dah macam budak sekolah...

Kemudian di buat bentuk Jantan... Jin tu Jantan le... Maybe minat

Setelah di buat bentuk orang maka di buat pula seolah olah mayat... Kemudian diambil Tuala Good Morning potong dua serta di buat kapan... Jarum peniti di cucuk 7 tempat....Perghh Brutal ni

Den scan... takda apa pun kena kat Jin tu...Pelik ni... Sahabat cakap pukul 2 nanti kita gerak ke tempat tersembunyi untuk meletak Patung ni...

Den call kengkawan cari tempat tersembunyi... Maka ada cadangan nak cari Kubur... Den cakap pada Sahabat... Lagi Bagus katanya... Tak da orang mengacau... Last last dapat satu tempat di Jirat Cina yg tak pakai dah....

Den tanya si Suami.. nak ikut tak? Mestilah nak ikut.. dah 3 x makan anak dia.. Den kata ok aje.. Van pun sampai untuk mengambil kami....

Ngam pukul 2 am kami bertolak membelah kabus... DEN masih pelik kenapa Jin relax je tak jadi apa apa walau sudah di cucuk jarum 7 bilah.

Akhirnya sampai le ke tempat atau Jirat Cina tersebut.. berkabus.. Kami di minta parking Van tersebut pada satu arah.. Supaya bila dah selesai senang balik.. sebab di nasihatkan JANGAN PANDANG BELAKANG

Sampai je semua senyap... Memasing tiada pengalaman... Menanti buah bicara dari leader.. Sahabat pun buka pintu Van.. Dia duduk di sebelah Driver... DEn orang kedua keluar... DEN duk Seat tengah...

Ko nampak tak apa yang aku nampak ? DEN jawab nampak... Awal lagi DEN nampak... Tapi sebab kita kena hormat Ilmu Orang dan DEN pun ikut sebagai mencari pengalaman bukan nak test ilmu orang... maka DEN diamkan apa yang DEN perhatikan semasa Van sampai dan membuat U Turn untuk memudahkan JANGAN PANDANG BELAKANG.

APAKAH MENDANYA ?

GONDORUWO !

17.5.16

PELESIT - Suatu kisah kelakar Bangang Abadi.

Citer ni maso Den duk kat Panchor Jaya. Maso tu baru ada jalan 6 jo.

Den kojo kek KLCC maso tengah buek le  .. jauh ulang alik tapi syiok ma.

Adolah warih maghi dari Kedah. Setelah citer ni di edit, dia merasuk la pulak. Pastu pi le jumpa Ustaz kek Taman Guru ..

Tau jelah Pelesit kalau merasuk cam siol. Memekak jo. Ustaz dah berair seluar dalam. Habis yg di hafal dio baco. Last last .. Dio amik Ubat Power. Lado Hitam. Tekan kat Ibu Kaki ..

Lagi meraung le. Sakit sakit sakit .. Aku nak balik. Ingat 800 x si pelesit kato nak balik nak balik. 

Den hangat hati .. Den kato ko nak balik naik bas ke.. tak mau .. Kurang ajar punya Pelesit. Ustaz dah terlepak. Last Den tanya ko nak balik naik kapalterbang ko.

Ia la, mesti naik kapalterbang, datang naik kapalterbang.. Letih beb. Baru ingat warih naik flight..

Pastu sonyap ... Habis ke citer 😃😄😅


4.5.16

PELESIT

Pelesit adalah species yang Liat dan Degil serta amat susah di keluarkan jika sudah merasuk.

Lebih senang mengeluarkan Hantu Raya atau Jin Rimau yang merasuk.

Kalau Pelesit .. memang berpeluh jantan le Ustaz dan Perawat .. kalau pakai kayu Nona ..konfirm lebam satu badan ... Dalam 2 jam dia keluar le ..

Esok masuk balik ...

Kalau pakai lada hitam tenyeh kat ibu kaki meraung le pesakit .... 2 3 jam juga. Keluar ...esok mai balik..

Kalau Perawat mampu setel yang ni ... Boleh cari makan la ..💪💪💪💪💪

Petua .... kalau tau pesakit kena pelesit dari Awal ... sebelum datang ..pagarkan ... biar dia duk luar.. Kalau duk dalam memang nak merasuk aje .. buang masa je ..

Korang bacale Quran dalam 2 3 jam .. camtu aje..

Korang jurusle sampai terkeluar angin kut buntut pun sama 2 3 jam juga.

Den kalau datang datang dah merasuk selalu cam tu .. ada pusat rawatan Islam .. asyik pas pesakit rasukan kat Den aje .. rugi beb tak masyuk le kalau 3 jam untuk 1 pesakit.

Den biar aje .. kurung dalam Lam .. Pastu cakap .. kalau terror keluar le .. 😂😂😂

Den rawat orang lain dulu...

Nanti mesti pelesit tu kata aku nak keluar.. Den cakap .. relax dulu dalam 5 6 jam ..lagi meraung dia merasuk. Den banyak masa ni ..😃😃😂 Saiko.

Sambil merawat patient lain kita scan sesekali .. tgk memang dia sendiri nak kuar dan dia akui dia tak leh keluar dari pagar kita .. baru kita lepaskan.. 😂😁😃

Pelesit apa aje janji dia jangan kita percaya... Dia mesti mungkir punya..😂 Ramai perawat Islam terpedaya.

Dia keluar je .. kita tengok le kalau takda tuan .. kita carikan tuan baru ke atau bunuh je ..😂😂

Tuan Baru tu maksudnya mana mana yg lorat tu kita ikatkan kat leher biar mendapat .

Kalau bertuan .. lagi best .. Masukan dalam perut tuannya dan Lamkan aje .. Mati sama sama ..😃😃😂

Ini petua Den je .. sebab tu Pelesit suspen dengan Den ..😂😂😁

No Mercy ..

Mana perawat yg dah boleh main main dengan Rasukan Pelesit ni .. jangan le paksa dia keluar ..lepas 2 3 jam dia keluar juga..😃😃😂

Tanya soalan bangang bangang je .

Tanya nama perdana menteri .
Tanya pasal matahari
Tanya no ekor 4D 6D
Tanya Perak tu kat mana.

Lama lama dia naik menyampah .. keluar gitu aje ..😃😃 suruh aje budak budak atau pembantu layan kan soalan soalan cepu mas.

JDT lawan PKNS siapa menang .. lebih kurang camtu je.

Tanya Aku dengan Mamat sebelah ni siapa hensem ..

Jerih dia beb.

Atau ..

Korang lamkan dia .. pastu Sound Direct .. Kalau terror keluar le .. 😁😂😃 mesti mau confident dan pakat ramai ramai ketawa kan dia.

Pastu tinggalkan sambil cakap ni sampai esok aku jamin ko tak kan boleh buka pagar aku .. 😃😂😁

0123623594 Whatup only

30.4.16

SAKA HARIMAU

Antara Saka yang amat terkenal di Dunia Melayu.

Sebelum kita asyik menyalahkan Tok Nyang kita kenapa mereka membela Harimau sebagai Pendamping ketahui dahulu keadaan di ketika itu.

Membuka suatu kawasan Hutan bukan semudah sekarang. Perlukan sesuatu mengiring mereka sebagai langkah keselamatan terhadap kemungkinan serangan binatang buas dan juga puaka puaka rimba.

Maka mereka yang berilmu tinggi pastinya dapat meneroka suatu kawasan yang luas bersama sanak saudara dan beberapa teman yang menumpang hijrah.

Yang paling Handal itulah menjadi Tok Ketua seterusnya bila bergabung menjadi Tok Penghulu. Mereka perlu bergabung kerna ancaman Lanun pula yang mula mengambil kesempatan atas kemakmuran suatu penempatan.

Sebelum berhijrah membawa diri kenegara baru seperti Tanah Melayu dari serata pelusuk Indonesia ... memasing sudah ada amalan Pendinding diri ...Kepandaian begini merangkumi ilmu rawatan kependekaran pawang bomoh. Tanpa ilmu, hijrah mereka biasanya gagal.

Maka ujud gelaran bidan , tok peran, tok bomoh, tok pawang dan lain lain. Biasanya pasti ada yang mampu berkomunikasi dengan makhluk halus yang sudah lama bertapak di sesuatu kawasan. Ini melibatkan suatu tahap lain pula.

Harimau di pilih kerana kegagahan. Di kenali Raja Rimba. Ada yang membawa dari seberang lagi sebagai Penjaga diri dan ada juga yang mampu menjinakan harimau liar buat tunggangan.

Ada juga yang memang sudah ada ilmu Sangkaguna boleh menjelma menjadi Harimau pada ketika dan saat di perlukan.
Bahkan tidak heran jika mereka juga menguasai ilmu Siluman Harimau.

Masa berlalu... Pendamping sudah di wariskan maka menjadi lah ia Saka. Ada yang menurunkan ilmu Sangkaguna ilmu Siluman Harimau dan juga ilmu Persilatan berasaskan Harimau.

Persilatan yang masih menggunakan Harimau sebagai penjaga gelangang Silat. Tujuan tidak lain menjaga Gelangang dari di sudi orang. Bahkan jika ada patah atau cedera di gelangang yang memerlukan Rawatan Besar, maka Harimau Ghaib ini akan membantu.

Perkembangan ilmu dari asimilasi etnik melayu maka hasil dari Tapaan mereka mendapat Harimau Harimau Ghaib di Alam Tanah Melayu.

Harimau yang memang special untuk di buat penjaga rumah biasanya di datangkan dalam Tiang Seri yang memang di bawa dari luar.

Di kebun juga ada yang menggunakan si Rimau untuk menjaganya. Seperti mana yang menggunakan makhluk Ghaib yang lain.

Variasi dari keilmuan Harimau ini menyebabkan dewasa ini semakin ramai ahli keluarga memiliki Saka Rimau. Perlakuan menjadi Baran .. Rezeki berat. Rumah pusaka rasa ada aje yang memerhatikan.

Saka Harimau adalah antara Saka yang teramat amat mudah di buang. Jika perawat tak mampu..elok le belajar lagi ..kerana banyak lagi Saka highgrade menanti jika nak berkecimpung dalam soal ini.

0123623594 Whatup only.


11.4.16

Makhluk Tiada Daya Upaya

Tiadalah Makhluk itu berupaya sedikit pun dalam melakukan ketaatan mahupun kemungkaran melainkan dengan Izin Allah semata mata.

26.3.16

Ayat Tidak Memberi Bekas

10 tahun lepas ketika Den nyatakan ayat tidak memberi bekas dalam Forum internet , ramai perawat perawat tidak boleh terima.
Mereka mendakwa Ruqyah Manzil dll boleh menghalau Jin membunuh Jin membuang sihir dll.

Tuduhan tidak percaya pada Ayat Al Quran sudah mangli . Tak beri bekas pun.

La ni ramai sudah faham apa yang Den nyatakan iaitu Ayat Tidak Memberi Bekas.
Yang memberi bekas ialah Tuan Punya Ayat.

Ramai kita faham dan yakin apa apa jua perbuatan kelakuan tidak akan berlaku tanpa Izin Allah taala. Begitu juga ianya tiada daya upaya. Maka kenapa untuk Ruqyah pula ia ada daya upaya ?

Sewajarnya at least selepas kita baca apa apa ayat Ruqyah .. kita niatkan . Ya Allah Aku Mohon dengan KEBERKATAN kalimah mu ini Ya Allah .... teruskan dengan niat anda.

Adalah terlebih Aula jika sebelum membaca Ayat Ayat Suci contoh Surah Yasin, anda mulakan dahulu lebih kurang niat seperti di atas dan tutup seperti di atas.

Ia sebagai suatu contoh sahaja. Susunan ayat itu atas kesedaran diri sendiri agar lebih terasa hampir dengan Zat Wajibal Ujud .