13.10.16

Lam Jalalah - Memerangkap Jin III

Kaedah ini sesuai untuk Jenis Jin lam yang boleh bercantum walaupun telah di sembelih bagai oleh perawat.
Pendekar yang mengamalkan ilmu lam ( bukan Lam Jalalah ) memang mampu bercantum kembali antara kepala dan badan ketika embun menyentuh tubuh .. maka apabila berjaya di penggal mereka di pisahkan oleh sebatang sungai. Kepala dan Badan tidak dapat bercantum lagi.
Untuk perawat yang dah sembelih kemudian esoknya masuk balik berkemungkinan dari species Jin yang sama.
Maka sesudah sembelih Lam kan bahagian kepala dan badan berasingan.
Pastu baling je kat Asrama mana mana. Biar orang nampak hantu takda kepala atau kepala aje merayau rayau. Nanti kalau ada orang minta scan ..chargele Rm 300 ke hapa. Tu belum masuk upah tabur garam kehapa. Dalam Rm 14,000 ok le . Jangan lupa GST included. Kemsen Den 20 % jangan lupa.
Ramai perawat tak faham lepas sembelih 2 3 hari Jin yang sama masuk balik. Ini le Den nak kasi tau.

Perawat lak yang nampak kepala je bergerak gerak mau konfirm dulu ma.... samada dalam Lam Jalalah atau tidak. Kalau tak letih le baling garam ke taik besi ke Ruqyah 18 jam ke .. kecuali korang dah boleh buka Lam orang yang membuatnya.

Serupa juga korang kalau jumpa Hantu Jepun takda kepala .. amik je pastu baling kat mana mana. Den pernah test. Ada yang nampak askar duk berkawat takda kepala. Depa tak kacau le. Dah dalam kurungan cam belon ma. 😂

Den tengah latih orang main Jurus Kebatinan ni. Sambil tu boleh le bertemberang. Permainan kebatinan ni mainan budak budak jo. Di serang dengan emosi terpental le kebelakang. Basic Play kata orang. Den masa tingkatan 1 dulu dah main menda cenggini. Lepas tu Jurus le hantu. Tengok siapa yang kena.

La ni Den upgrade le sikit dengan kaedah Lam Jalalah pulak. Baru ada Turbo.
Ni dorang nak tarik Jin dari patient dan nak pasung kat tengah sambil di jurus. Variasi aje. Takda apa pun. 10 comments:

 1. Tok apa maksud hayyun daimun layamut...

  ReplyDelete
 2. Maksud ey Yang Hidup Selamanya Tidak Mati....xsilap merujuk kpd sifat Allah...tol ke Tok

  ReplyDelete
 3. Tok....haha....kono muleh nampak hantu ke tok...klu xnampak kang syok sendiri yo konon2 dah kono ikek tgk2 berzumba yo laie kek dlm badan mangso...apo petuo DIY nak muleh scan Tok... ;p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kono latih scan... scan tak semesti nampak.. ada kaedah raso, gerak hati dll.

   Delete
 4. Terima kasih...Ye tok macamana nak scan...

  ReplyDelete
 5. saya sambut seruan persoalan abg naruto saripudin tok...8) mohon penerangan tok

  ReplyDelete
 6. Tok amalan kursi 144x sehari tu tok power jugak ke tok klu menjurus tok. Ko cuma boleh bunuh jin level bawah jo. Minta pencerahan tok. Klu power berbaloi nak amal setiap hari tu.

  ReplyDelete
 7. Ayat Tidak Memberi bekas. Amal 2000 x pun sehari sama aje. Yang penting kita faham bahawa Allah lah memounyai kuasa,

  ReplyDelete