13.5.09

RAWATAN BUANG SAKA

Kaedah rawatan membuang saka hanya mengambil masa 10 detik sahaja.
Secara Hadir atau Jarak Jauh.

Jaminan selama 6 bulan diberikan.

Kelebihan Rawatan ini :-

1. Boleh buang TANPA IZIN PEMILIK

2. Tiada penggunaan alat tambahan. Tanpa Rotan, tanpa kayu nona, tanpa buang ancak.

3. Tanpa mengaji. Tanpa perlu mendengar CD Al-Quran. Tanpa terapi.

4. Tanpa perlu mendengar Rukyah di Handphone yang membebankan bil. Kaedah ini adalah mengarut dan membahayakan kalau sedang memandu...

5. Tanpa rawatan solat berjemaah.

6. Tanpa perlu membuang alat2 yg mengandungi SAKA seperti keris, cincin, atau apa sahaja.. barang2 tersebut boleh sahaja disimpan atau dijual...sayang kalau dibuang ke sungai atau laut maka boleh menambahkan pendapatan dengan menjual barang2 pusaka setelah dibuang penjaganya/saka oleh saya.

7. Insyaallah dgn Rahmat Allah ..Saya tidak pernah gagal membuang apa jua jenis saka samada Jenis hantu, Jin, Dewa. Begitu juga tidak ada satu pun yg balik kembali kepada tuannya...


Kalau Asif Barkhiya di Zaman Nabi Sulaiman a.s mampu memindahkan Istana Balqis takan Umat Muhammad s.a.w tak mampu....Maka carilah ilmu dari Gedung Ilmu Allah yg Maha Luas...Jangan terlalu Jumud...

BAYARAN : RM130

Hubungi kami melalui email untuk temujanji.

E-mail : darulsaka@gmail.com

10 comments:

  1. hebat2,kalau org tu xmampu macam mana tok

    ReplyDelete
  2. Nombor telefon tidak perlu...just email aje..Sebab handphone saya boleh menerima e-mail serta merta.

    Kos menjawab SMS sduah tinggi...Sebulan SMS sahaja melebihi rm 300..jadicara terbaik ialah melalui email..

    Untuk pesakit tidak mampu...bayar ansur pun takpa walau pun setahun...Cuma kalau merokok tu agak-agak le..

    ReplyDelete
  3. salam... saya ingin buat temujanji untuk melakukan rawatan buang saka ini. email telah pun saya hantar.

    ReplyDelete
  4. Perghh! SMS rm 300!!! oklah, lain kali saya sms je lah!

    ReplyDelete
  5. Ooo padan le buleh reply email cepat2. Ni sure pakai blackberi or iFone =)

    ReplyDelete
  6. salam,

    Cam best je cara tok.aku rasa aku ni dah jumpa cam cam tok dah.cam ni lah aku ni dah give up.cakap pon cam orang give up.kalau tok power ni buleh lopeh kan den dari sako jadah kat diri den den tabik.tapi takat ni sako den cam celako semo tok tok ubek ubek kan den kono balik den pon tak tau lah nak buek apo.kalau buleh kali ni botul2 lah..kalau tak den jamin...tgk email,buek la apo yang patut..

    ReplyDelete
  7. salam tok, mintak tok tolg buangkan saka suami saya tok.. mengenai bayaran akan saya byar secara ansuran. mohon tok rawat suami saya spt mana sy email pada tok tempoh hari,,

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. saya ni x tahulah sakit d sebabkan saka ke atau santau, harap boleh buat temu janji untuk rawatan

    ReplyDelete