3.8.10

Datuk Shah Rukh Khan

Wow..ada je Tok Belagak ini...Power siot mamat ni...sebab itu di beri gelaran Datuk.
Setelah difikir fikir dan setelah 2 keadaan SRK membantu DEN dalam perubatan. Nahe Nahe Nahe...cukup cukup le tu..asyik cerita temberang je..

Suatu hari...ketika DEN didalam mode RELAX...datang sekumpulan pesakit...3 kut..DEN pun dah lupo..maklumlah dah tuo..DEN tongah membelek I-PAD Aina...Sojak dio cakap I-PAD tu dia yang punya susah benar DEN nak pakai...Mereka pun duduk bersila didepan DEN..Of course le bersila takan mencangkung pulak...kang ada yang kena sepak lengkar...

Cuma dari ekor mata DEN yang terkenal Kuyu ni...DEN perasan orang yang ditengah tu semacam jo makhluk yang duk ikut dia, eksen giler, baru pakai cam pangkaian panglima dah eksen..( dia tak tau kut nama DEN Tok Belagak..JIN TOGEL tak pakai baju pun DEN dah pernah tengok..yang macam Flinstone pun pernah ).....JOBO semacam jo..Prinsip DEN kalau dah Jobo tu..DEN lagi le buat dek...DEN cakap write down your name address and contact number..Precise and Clear.
Mamat yang sebelah kanan DEN pun menulis..DEN masih lagi bermain dengan I-Pad..Telinga DEN menangkap suatu dengusan seolah menderam tapi bukanlah cam Tok Belang..Bila DEN dengar camtu...DEn lagi le asik layan SMS dan email...banyak email beb..Ada yang minta DEN santaukan orang...kalau upahnya banyak 60 ratus juta pound sterling ok le gak..Udahlah berdosa setaraf dengan 10 pendosa2 besar...not worth.

Tiba2 keluar suatu lontaran suara..ko nampak akukan ? Hek eleh ini first time Jin sound direct kat aku. Tengok berapa besar aku ! Muka siot habis si mamat tu..sekejap muka Jin sekejap muka orang..kira berubah2 le...Terhenti sekejap DEN yang leka menjawab email..DEN perasan

waris2 pun gelisah semacam jo...sebab dari tadi DEN buek hal sendiri jo...Dengan slow motion tetapi pasti...DEN mengambil sebotol kecil bekas isi ubat cam insulin di hospital ..kecik je..dalam 50ml tudung pun tudung getah jenis tutup gitu je takda skru/pusing punya..tinggi botol dalam 1-1/4 in je. diameter 1 in..


DEN amik botol tu lepas tu DEN tengok depan dorang..Aku rasa ko muat dalam botol ni..Selamba badak je DEN cakap..Lepas tu..DEN tgk mamat tu macam tersentak...habis terus ego...punyalah besar JIN.. DEN cakap muat je dalam botol ni..bertambah berang le JIN tu. Dia terasa terhina sebab dia dah siap nak lawan sesiapa aje..tiba2 DEN buat bodoh je..seolah kehebatan dia tu tak lansung menggetarkan hati DEN...


Rukyah le cepat...kata mamat tu...DEN diam...Last2 DEN buka Aura menyerang DEN...Kepala Hotak ko...Ko tu kafir..ko tak layak mendengar walau sepatah pun kalimah Allah yg suci...Bismillah pun aku tak akan kasi ko dengar..Terkedu si mangkuk hayun tu. Kalu ko Jin Islam boleh le aku kasi baca sebagai peringatan untuk ko dan aku...Camni lah DEn kasi ko dengar ni...DEn pun on kan Hp Nokia E 72 untuk mainkan lagu Mohabatein masa SRK main Violin tu....Mantap siot....Khayal je Mamat tu dengar..Den memang dah set lagu tu berputar2 selagi DEN tak off.

Heram waris2 dia yang duk meneman...walau pada mulanya depa dah start menjauh diri takut pesakit mengamuk seperti biasa...Last2 dorang pun tersenyum kambing...DEN terus membaca email2 di Ipad....sambil mengerling kalau2 ada perubahan tindakbalas dari si pesakit.

Malam sebelumnya pesakit sudah dibawa ke sebuah negeri berjumpa Ustaz....mengamuk dia...cerita tak habis...So pesakit yg dikatakan kena sihir itu dibawa jumpa DEN...

Akhirnya DEN letak I-Pad DEN dan DEN keluar ayat paling maut yang belum pernah DEN keluarkan dimana2 tempat di dunia samada di Tower 1 atau Tower 2 KLCC...Mentang2 baru balik meeting DRILL ON PAPER Gombak 1...asyik sebut KLCC je...Apakah mentera tersebut
atau jampi atau doa tersebut ?

HE..he....Lobang Hidung mu tetap ku kenal....Lobang Hidung mu tetap ku kenal.....tersentak mamat tu...muka blurr je...ha..ha..Lobang Hidung mu tetap men jadi pujaan hati ku.....itulah mentera terpower yg Den Keluarkan.....Celaka ko Saka....suasana sepi sebentar...Mamat tu dgn suara tersekat2 berkata...bukan aku Jin Sihir....Kepala Hotak kau...sergah Den...Lobang Hidungmu tetap ku kenal...pandai ko berlakun menjadi Jin Sihir....he..he,,.dgn Tok Belagak...no way le....mangkuk ayun punya Saka...orang dah tak nak pandaile pulok ko menyamar Jin sihir...

38 comments:


  1. hehe citer hindustand lagi Tok .. yes pagel to nahi ...apa liley cakap nie ..hehe

    ReplyDelete
  2. ni mesti lagu shah rukh khan ni.
    memang menyentuh kalbu jin

    ReplyDelete
  3. tajuk nie memang boleh pecah panggung...kena pulak ada heroin lagiler hanyut....

    ReplyDelete
  4. kesian kat tok, nak belagak lebih2 pun dah tak leh dah......

    ReplyDelete
  5. salam,
    aiik...shah rukh khan lagi?.

    ReplyDelete
  6. salam..

    ni mesti jin tamil nih tak pon jin hindustan..
    muka dia pon mesti ala2 SRK atau amir khan..

    heeee..

    ReplyDelete
  7. Salam...
    "...Telinga DEN menangkap suatu dengusan seolah menderam tapi bukanlah cam Tok Belang..."

    semi suspen ni.., cam ala-ala semi chorus.Sedap ni..sambung Tok..

    ReplyDelete
  8. Salam.
    "...Telinga DEN menangkap suatu dengusan seolah menderam tapi bukanlah cam Tok Belang..."

    misti best crita ni, semi chorus pon dah sedap.
    bab rimau-rimau ni yg suspen ni.. sambung......

    ReplyDelete
  9. hehe...nasib baik baru intro...ingat kan dh terlepas panggung tadi...

    ReplyDelete
  10. salam,
    rasanya baik tok buat pilem baru..lagenda budak setan ke..tak pun lagenda tok belagak..confirm box opis!.

    ReplyDelete
  11. Salam Tok, rajin tukar background. hehehe. Tok, saka saya ni ske buat saya leka dari menjenguk blog Tok Belagak tau. lately nak semayang pun tak khusyuk. aisehhhh

    ReplyDelete
  12. layan hisdustan pun best jugak...

    ReplyDelete
  13. tok ... sambung lg citer ni tok ... lame dah takde citer camni kat blog tok belagak ni

    ReplyDelete
  14. Tok..botol kaca ke botol plastik sebab ada orang kata botol plastik tak boleh guna..jin dapat bolos

    ReplyDelete
  15. Tengok Level penyimpan gak....DEN simpan jin dalam botol...tak tutup pun takpa...DEN kan Sifu segala Sifu..

    ReplyDelete

  16. keboringan den dah datang balik, tak perlu boli buku serita. bukak je blog DS nie, sure ada cerito layar yg menarik, hr tu den bukak ..citer br gezek2, hari ni dan ada episod .. entah ada sambungan lagi ke idak nie .. :p .. nanti le bukak balik ..

    ReplyDelete
  17. Salam Tok, Saya salute sama Tok.Macam tok cakap, tak gerak bulu hidung.HAhaha!Selamat berpuasa Tok dan juga members yg ade pat blog ni.

    ReplyDelete
  18. ehehe tok...dok usha gak dalam botol tuh....xnampak2 pon...botol minyak atar yg cumil....bla la nak leh tgk neh

    ReplyDelete
  19. habsi , kalau ada heroin je takde hero camne tu ... kalau ada hero lg best ..bolehlah liley berangan2 ..

    ReplyDelete
  20. ha ha ha..."aku rasa ko muat dlm botol ni" ha ha ha..kelaka la tok ...mcm chow sin chi kung fu hustle..ha ha ha..bengkekk gilee jin tu..adoii..

    ReplyDelete
  21. tok sambung lg citer ni....bg perabih!

    ReplyDelete
  22. ni jin bagak ni jin jenis apo tok?

    ReplyDelete
  23. Tok, perbualan Tok dgn jin tu boleh didengari oleh org sekeliling ke Tok? sbb byk yg berdialog mcm kat TV tu sume leh dgr...

    ReplyDelete
  24. uiksss... suspen plak tok nie, tgh2 bciter ada sambungan plak....huhuhuhu

    ReplyDelete
  25. Salam Tok,den nak tanyo ni.den baco yasin 7 mubin mlm kemarin.den mimpi ular kek sobolah den ajo maso den sodang tidur.kali pertamo den campak ular tu den pukul dengan kain.kali keduo den campok jo ulat tu.apo petunjuk tu tok?

    ReplyDelete
  26. aiseh, pigi lama, sini masuk, lagi tukar suda itu blakang latar... kasi smbg tok itu crita panggung penuh suda...

    ReplyDelete
  27. klw dapat Rm1k, berbaloi gak berdialog..
    klw Rm1 je amacam ??
    hehehe.. cobaan....

    ReplyDelete
  28. nampak gayanya lepas raya baru tok sambung citer temberang tok niee.. lama lagi ler den kena tunggu...

    ReplyDelete
  29. tok.. apa kata lepas ni ekau rasuk jin tu pulak....

    ReplyDelete
  30. uiks.. se..che..ott.. jerr sambungan nya... huhuuhuhu.. penantian.. penantian.. derita dlm penantian

    ReplyDelete
  31. cite bez kena sket2 r publish...huuuhuu sabo2

    ReplyDelete
  32. Den bercakap semua dengar le..sebab patient sedang dirasuk

    ReplyDelete
  33. Apakah mentera atau jampi atau doa tersebut ? Hehe .. sama2 kita nantikannya,pelan2 follow,pastu pelan2 kayuh :)

    ReplyDelete
  34. la...te be continued lagik.takpo den pollow,pelan2 kayuh

    ReplyDelete
  35. Asasalamualaikum,

    Saudara, Saudari, Tuan-tuan, puan-puan, Dato-Dato, Tan Sri-Tan Sri, Tun-Tun, Sultan-Sultan, Mufti-Mufti dijemput ke majlis:

    PERSIDANGAN/PENERANGAN / SEMINAR / KURSUS / MUZAKARAH/ DIALOG
    (PERCUMA)

    BERKAITAN:

    1. Konsep & Kombinasi Ilmu Tauhid, Ilmu Feqah, Ilmu Tasauf, Ilmu.
    2. ILMU HAQ(Ilmu benar & Allah reda)
    3. ILMU BATHIL(Ilmu salah & Allah tidak reda)
    4. TEKNIK-TEKNIK MEMBERSIHKAN AMALAN BATHIL
    5. ILMU BATHIN DAN ILMU ZAHIR
    6. TEKNIK BUNUH IBLIS, SYAITAN, JIN, BUNIAN, KHANNAS, QARIN, DJIBT, THOGHUT DAN YANG SEKUTU DENGANNYA SECARA FIZIKAL, ZAHIR, BATIN DAN BATIN DALAM BATIN.

    TUJUAN:

    1. MELINDUNGI DIRI DAN IMAN DARI GANGGUAN.

    2. MEBELASAH, MEMUKUL, MEMOTONG DAN JUGA MEMBUNUH MAKHLUK TERSEBUT

    3. MELINDUNGI DARI GODAAN DAN TIPU DAYA YANG KASAR SERTA HALUS OLEH MAKHLUK HALUS

    4. MENYELESAIKAN MASALAH HISTERIA, SIHIR, PUKAU, SANTAU, ILMU GUNA-GUNA, KENA TINDIH/HIMPIT DAN BANYAK LAGI

    5. MENGUBAT JIWA KOSONG, SUSAH TIDUR

    6. MENGALAHKAN KEJAHATAN MANUSIA DAN MAKHLUK HALUS

    HASIL
    1. JIWA TENTERAM DAN TENANG
    2. HILANG PERASAAN WAS-WAS
    3. SEMBAHYANG KHUSYUK
    4. PERASAAN SUKA KEBAIKAN BENCI MAKSIAT
    5. DAN BANYAK LAGI

    INSYAALLAH ANDA DAN KELUARGA BOLEH MELAKUKANNYA SENDIRI

    *LAIN-LAIN PERKHIDMATAN

    1. BERSIH RUMAH BERHANTU
    2. BERSIH KAWASAN/TANAH BERHANTU
    *TIDAK TERMASUK TANAH KUBUR*
    RAWATAN
    1. HISTERIA, SIHIR, PUKAU, SANTAU, ILMU GUNA-GUNA, KENA TINDIH/HIMPIT DAN BANYAK LAGI

    Salah satu tanda kena serangan makhluk halus jahat

    1. Sembahyang tidak khusuk / malas sembahyang
    2. Pergantungan kepada Allah tidak kuat
    3. Akhlak sukar dikawal-pemarah-ego -banga diri -cakap kasar -sombong -riak-cakap besar -khianat -lain lain perkara yang buruk
    4. Hati gundah gulana / kecewa / putus asa / pilu / sedih
    5. Fikiran kacau bilau resah gelisah tak tentu pasal
    6. Jiwa tidak tenteram
    7. Hati cinta maksiat
    8. Ada perasaan takut selain Allah
    9. Dada sebak / sempit
    10. Hati gatal
    11. Susah tidur

    *TERDAPAT JUGA RAKAMAN SESI PENERANGAN DALAM BENTUK DVD
    BERMINAT HUBUNGI:
    ISMAIL
    (pakar bunuh makhluk halus)
    019-3619305
    http://ilmuhaq.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. "Lobang Hidung mu tetap ku kenal....Lobang Hidung mu tetap ku kenal....."


    hehehehe
    sempoi tok bile merubt org...sy rase tmpat2 lain xshebat cam tok berubat, mgkin ada tp kurg...tmpat2 lain serius je memanjang..tp tok, relax je..

    truskn usaha mbunuh jin sihir dan pnyihir tok!

    .islam boley.

    ReplyDelete