22.6.11

Kursus Asas Rawatan Islam 2011

Insyaallah Darulsaka akan menganjurkan kursus diatas pada 30 July 2011 bertempat di Darulsaka Kota Kemuning Shah Alam yakni hari Sabtu.

Sila hubungi urusetia motuner@gmail.com utk maklumat lanjut.


Untuk kursus di Sabah, jika ada pihak penganjur, insyaallah sampailah Den kesana.

25 comments:

  1. Alhamdulillah mudahan dapatlah saya menghadirkan diri....kalau boleh buatlah di kota kinabalu tuan dapatlah senang kami datang

    ReplyDelete
  2. salam tok?dimana? disabah ka?

    ReplyDelete
  3. Detailnyer nak rujuk mana sifu?
    Den berminat =)

    ReplyDelete
  4. x buat kursus kat sabah ke tok?

    ReplyDelete
  5. musafir ambo pun ada kat sabah juga...joom kita doa mudah mudahan Tok Belagak dilorongkan dapat menjalankan kursus di sabah

    ReplyDelete
  6. Kat bangi la tok!
    Dah lame den tunggu ni...

    ReplyDelete
  7. sahastrara..ya..sama2 kita doakan agar tok dapat buat kursus kat sabah juga.

    ReplyDelete
  8. kompom akan dibuat di AKADEMI DarulSaka..hehe...jom² kita meraikan

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. sekian lama tunggu.. di kota kemuning ye tok? ..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.

    Dah lama den tunggu utk orang jahil mcm den ni.

    Syukran.

    ReplyDelete
  11. sahastrara.. jom kita sama2 jd penganjur kat sabah..tapi ambo di sandakan.

    ReplyDelete
  12. kalau area selangor n kl n jajahan yg berdekatan... kursus di darulsaka kota kemuning..

    ReplyDelete
  13. yea nnti buat kt sbah lmbat skit tok. sept, okt.. ngah bcuti lg

    ReplyDelete
  14. yea lau kt sbah buat lmbat skit tok area sept okt..msh bcti nie

    ReplyDelete
  15. bulih ba kalau kao.
    Kasi bentuk saja itu ajk penganjur. Kasi set tarikh & tempat , bulih jugak kasi beberapa tarikh supaya sanang, kemudian baru la kasi kompom sama TB, tarikh mana yg ngam.

    ReplyDelete
  16. salam...kursus ni cume 1 ari jer?

    sila beri contact no...hmba nk contact...hehehe

    ReplyDelete
  17. tokk..dah emelmotuner...xde replypon tokk...

    ReplyDelete
  18. Sila join group ni utk maklumat terkini ttg kursus ni

    https://groups.google.com/group/pra-kursusds?hl=en

    ReplyDelete
  19. Salam..
    Email gmail tadi tu macam xsah je Tok..
    ada cara lain ke nak hubungi??

    ReplyDelete
  20. Yang minta kursus di Sabah tu, pakat2la kita. Orang dari KK p Tawau pun naik kenderaan. Isi minyak kereta, atau bayar tambang kapal atau bas. Bukan jalan kaki. Inikan pula orang di semenanjung. Saya super-super junior Tok Belagak dalam Gayung Fatani di Sabah. Nama Awang Zaini, kalau bleh sepakat kita setkan tarikh, masa dan tempat. Tempat tinggal Tok, Tempat Kursus, berapa hari gitu.. Amacam?

    ReplyDelete
  21. Salam.halamek tok..dah terlepas ler..pasni ada laie x kursus..??

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum, kepada mana-mana yang nak buat di sabah itu jugan lupa jemput saya Nordin 0198969152. Insyallah saya akan hadir. Dah lama dalam pencarian. Amin

    ReplyDelete