1.11.10

Kes Rumah Berapi - TV3

Kes rumah Berapi yang gagal ditangani ustaz Sharhan berbulan yg lepas...rasanya sudah selamat ditangani oleh seorang Perawat...Sama2 kita doakan kejayaan beliau...Cantik pagarnya...Pernah disebut orang kan pagarnya namun jarang dipraktikan...PAGAR SEKAMPUNG...Pasti hebat perawat tersebut...berapa banyak Lori garamkah beliau gunakan ? Berapa banyak pokok di pakaikan garam..?

Cuma yg DEN risau ...ada kutu yg masa ini le nak test ilmu dia...pi kacau pagar Perawat tu...So Den nasihatkan...tak usahle nak cuba try test sudi. Kalau nak test...pi le sama2 tibai JIN Berapi tu...Jangan bila orang dah nak hampir berjaya kita sibuk duk test ilmu kita....


Masyaallah bila DEN halusi perawat ini...memang layak bergelar guru..kalau ada ikhwan dari daerah kejadian...muleh le ambil dia sebagai guru..nampak macam ahli tarikat jua...Kedah memang ramai yang bertaraf guru.....

13 comments:

  1. yang pasti bukan si kacip tauke air kencing...

    ReplyDelete
  2. tk ada keje la tu..dok kacau org tgh tolong orang.jenis ni biasa tanduk pendek.

    ReplyDelete
  3. hehehe alhamdulillah semoga usahanya berhasil

    ReplyDelete
  4. Salam.dia orang kedah ka tok.orang sebelah pendang ka .kalu ygni lebai kenai sangat dan pernah berguru dengannya.masyaallah. kalau tak silap la.

    ReplyDelete
  5. seronok korang semua ya..kat jerteh ni..xde sgt org berilmu tgi thp guru gtu, y byk guru setan ada lah...kat kg aku area kg Balqis lagilah..siap ada tokey minyak pengasih lg, bomoh indon. Dia dpt kawin ngn org kg aku, lawa gila masa muda2 dulu ms tu aku kecik lagi tp still igt. sape2 nak myk pgasih mmg g mitak ngn dia, xtau la plak brp dia caj sbb bnd ni underground. klu jupe npk muka cam sengal jer.. tp dia cam takut2 ngn family aku xtaulah np..sbb xde ic kot..hehe. hidup hari2 dia xwat pape keje, bini dia je y sara.huhu

    ReplyDelete
  6. Tok Lebai...elok le disambungkan tirisan ilmu...pagar sekampung tu..bukan calang2 orang mampu...

    ReplyDelete
  7. salam tok.Lebai dah dapat klu...... terima kasih tok.banyak nak kena gali lagi.......

    ReplyDelete
  8. Sapakah guru tersebut Tok Lebai?
    Mohon dikongsi agar den boleh pi menuntut dengan dia..

    ReplyDelete
  9. bukan ke tok guru tu anak murid Gayong Maarifat?

    heheh x 1000

    ReplyDelete
  10. eh, bkn ke prawat tu org kelntn ke?

    ReplyDelete