28.2.11

Membuang Saka Sambil Menderma

Seperti yang DEN janjikan hadiah istimewa ...

Offer buang Saka secara jarak jauh. Sila bank in kan rm 50 di mana2 akaun yang tertera dibawah. Kemudian email pada DEN slip pembayaran. Dulu DEN pernah buat at rm 30..lepas buang ramai tak bank in pun walhal itu untuk sumbangan Surau di Sg Besi..lantak korang le..So untuk mengelak perkara yang sama..DEN minta kasi proof.

Kempen bermula hari ini sehingga 15.Apr.2011 sahaja.

Just sediakan air mineral 2 botol dan limau nipis 12 biji. Den buang saka tak guna barang cuma ini untuk precaution incase ada side effect.

http://www.maahadtahfizalkholidi.blogspot.com/

Sila baca blog diatas.

Maahad Tahfiz al Kholidi akaun no 5520 2202 1434 Maybank Islamik Berhad.

Sebenarnya tidak terhad kepada sekolah tahfiz diatas..kalau ada sekolah pondok yang memerlukan derma...please give the info.


Masyaallah..UMAR menuduh dan kondem lagi bab DERMA sambil membuang saka..Bukan masuk dalam poket DEN pun...DEN pun tak pernah kontek maahad tahfiz tu..itu diberi oleh pembaca BLOG..
Itulah buang saka paling murah..sedangkan pusat rawatan lain..kos mendaftar aje rm 80 belum ubat lagi...Kenapa Umar tak nak komen pusat rawatan tu...?

20 comments:

  1. assalamualaiku Tuan, mmg ada juga ya yg minta tolong, 30ringgit pun dia lupa?

    ReplyDelete
  2. Insya'allah tuan...saya sangat suka ..moga Allah balas jasa baik tuan

    ReplyDelete
  3. a/dllah...beramal smbil menderma

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.......
    Satu pesanan untuk perawat islam kecuali DS, hati hati dalam perubatan anda. Anda sedang di attack oleh gabungan bomoh2 hitam......kenapa?Tak pecaya ka....tak pecaya sudah asalkan DS pecaya hehehe..
    Dipercayai gabungan bomoh2 hitam beserta jin2 dan syaitan mereka sedang melancarkan serangan terhadap perawat2 islam.
    Maaf TB diatas kemerapuan saya di blog Tuan......saja nak hilangkan tension hehehehehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum tok..
    untk tok buang saka 2.. akan effect pada pesakit x pe2?? contohnya,pesakit 2 masih lagi belajaq skg nie.. di sebuah kolej.. dh byk kali p brubat..tp saka 2 degl xnk keluar, berckp pun xnk..

    ReplyDelete
  6. tok mcm tau2 ja saya nak tanya bila tok nk bgtau janji hadiah istimewa... :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum tok.. ada tarikh luput tak kat offer nie?

    tima kasih!

    ReplyDelete
  8. bgus nie tok...satu amalan jariah yg sgt tpuji...moga tok sntiasa drahmati Allah s.w.t.

    ReplyDelete
  9. theme baru..sejuk je mate rs..

    ReplyDelete
  10. wah thema bru sejuk mta.............

    ReplyDelete
  11. nk tanya mana elok buang dulu, saka atau penyakit (pelalau) dari jin sihir coz dua-dua itu berbeza

    ReplyDelete
  12. A`kum TB saya dah hantar email proof dgn email mainanodin@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  13. Hantar balik....HP DEN sewel kejap...maklumlah PUSH email

    ReplyDelete
  14. salam, saya pon dh send proof slip bank, email jikaorum@gmail.com

    ReplyDelete
  15. saya dah hantar kali kedua...

    ReplyDelete
  16. Salam tok... Kalo slip bank in guna mms boleh tak... Macam mana nak wat t.janji? Bnyk benda nak mintak tolong. Jiran sebelah rumah mak saya ada amal ilmu sihir... Sumer org kg tau. Dah brapa ramai yg trkena. Arwah nenek dulu ada bela saka harimau... Dan sekarang belah isteri saya saka jembalang tanah! Nk brubat tapi bnyk halangan... 0196309082 fazli.

    ReplyDelete
  17. Salam tok, dah expire ker offer ini. Berharap sangat lah saya agar dapat disamungakn lagi kerana saya sekelurga amat memerlukan bantuan Tok untuk membuang saka dan rakan2 sejawatanya. E-mail saya sudah kirimkan sakni menerangkan serba sedikit kes saya.

    Aznam
    kbvirusbuster@gmail.com
    012-9586816

    ReplyDelete
  18. Assalamu'alaikum TB, kalau ada pesakit yg bnr2 jujur perlukan bntuan TB dr,jarak jauh ats sbb2 tertentu & mmg da lama punya niat utk mnderma kpd mana2 rumah ank2 yatim jika beransur pulih. Dan jika pulih sepenuhnya akn mncari ilmu yg mndlm pula hnya ke jln Allah. Bgaimana TB snggupkah mmbntu pesakit sperti ini? Dan bgaimana pesakit nk hubungi TB utk kaedah perubatan jarak jauh ini? Wassallam

    ReplyDelete