13.3.11

Mari Membakar Bata

Den perturunkan disini kaedah membakar bata versi Darulsaka.

Masa : 3 hari 3 malam

Peralatan :

1. Bata ( Jenis tanah bukan pasir )
2. Pembakar Satey - kalau yg berpenutup lagi baik
3. Arang hollow ( yg berlubang - ada di jual Carrefour ) kos murah aje rm 17 henggit satu bag
5 kg. Untuk satu malam pakai 4 bag. So untuk 3 hari rm 17 x 4 x 3 = rm 204. Arang ini
Smokeless. Elakan pencemaran udara.
4. Surah Yasin
5. Sarung Tangan Kulit
6. Paku 6 inci untuk menggarit.

Kaedah :

1. Sediakan air mineral atau air kolah mesjid agak2 cukup untuk menenggelamkan bata.
2. Baca yasin. Boleh pilih yasin mubin, 40, fadilah, tunggal ataupun yasin asal. At least 1 kali,
Tapi yang terbaik ialah 3 x atau lebih...dapat baca 10 juta lagi bagus..
3. Baca ayat 3 sahaja dari ayat 4 sebanyak 10x.
4. Rendam bata. Biar sekurang-kurangnya semalaman.
5. Perah limau nipis sebiji. Baca Qullu nafsin za iqotul maut, wa innama tuwaffauna ujurokum yaumal qiayamah (Ali-Imraan ayat 185)
6. Keluarkan bata. Sediakan arang untuk dibakar. Nyalakan...bila sudah berbara...letakan bata tadi diatas pembakar. Lukis rajah dengan makrifat orang yang ingin dibakar. Mulakan bacaan Yasin biasa. Setiap ayat garis kan pada bata. Maknanya ada 83 garis.

7. Biar kan bara menyala..bila nak padam ganti kan dgn arang yg baru..siram atau renjis air yasin...ulang ulang selama 3 hari 3 mlm. Tidak boleh putus.

Selamat membakar...kita bako bako kata usop....

Persediaan sebelum memulakan kaedah bakar bata :

Bacalah mana2 doa pendinding.
Den suggest ayat 7. dibaca 3x.

Kesan :

Penyihir akan terasa bahang luaran.

Ingatan..membakar Penyihir dan Pengupah adalah lebih mujarab membakar penyihir sebab ada akuannya...


Hari kedua baru terasa bahang didalam...insyaallah organ dalaman terasa amat panas..Teruskan siram dgn air Yasin yang diperah limau nipis sebagai penambah perisa...

19 comments:

  1. assalam,
    mohon diijazahkan ilmu ini...
    Pertanyaan: bakar malam je ker? Kalau 1 malam 4 bag, siang 4bag lagi la nampaknya...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.. TOk, bakar bata ini utk kec mcm mana?

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum. just nak tanya tok, ttg kaedah nombor 3 iaitu "Baca ayat 3 dari ayat 4 sebanyak 10x". keliru sikit.. nak kena patah balik dari ayat 4 ke ayat 3 sbnyk 10 x? atau ulang ayat 3 dan ayat 4 sebanyak 10 x ? mohon maaf dan pencerahan. tkasih.

    ReplyDelete
  4. Teknik macam akrine je tok..sama tapi x serupe...

    ReplyDelete
  5. Salam Tok. tujuan kita membakar bata ni untuk apa? untuk kita balas balik kepada orang yg menganiayai diri kita ke??
    Mohon pencerahan lagi dari Tok.

    ReplyDelete
  6. ((7. Biar kan bara menyala..bila nak padam ganti kan dgn arang yg baru..siram atau renjis air yasin...ulang ulang selama
    3 hari. Tidak boleh putus.))

    Tok,Maksudnya sampai arang 4 bag tu habis ke? hari kedua buat macam kaedah ni juga ke xpun teruskan membakar.ke membaca yaasin gak?

    ReplyDelete
  7. Mohon Ijazah....halalkan dunia akhirat.

    ReplyDelete
  8. Pg ,ptg siang mlm,,,xblh putus bakar bata selama 3 ari....

    ReplyDelete
  9. salam tok,saya ada beribu-ribu persoalan..pertama, kalo penyihir tu tahap dewa..adakah akan memberi kesan yang sama?..dan sampai bilakah kaedah ini akan memberi kesan kepada penyihir? selain itu,jika penyihir tersebut balas balik menggunakan ilmu tertingginya yang saya sendiri taktau, mcm mane plak nak satel? bukan pe tok takut family kita yang len pulak teraniaya, kecian tok.. dan Kalo boleh, mohon pada tok explain or tunjukkan kan secara praktikal melalui video/youtube ker hehe,maybe akan membantu kami yang lembab ni menjadi lebih paham dengan lebih jelas..tq

    ReplyDelete
  10. Saya penah buat bakar bata kaedah AKRINE.penyihir macam kena panggang..Biiznillah..

    ReplyDelete
  11. assalamulaikum....

    sabar...sabar... sabar itu separuh dari iman namun kena selidiki sabar yang terilham dari setan.... sehingga sakarat pun diilhamkan setan untuk bersabar takut pulak mati dalam berburuk sangka....

    ikhtiar itulah sebenarnya sabarrrr.....

    ReplyDelete
  12. akan cuba dipraktikkan..hehe...

    ReplyDelete
  13. Askum tok, sy minta izin copy kaifiat bakar bata dan minta izin untuk amalkan.

    ReplyDelete
  14. tq tok banyak manafaatnya nie...den nak datang tempat tok tapi nak buek apoiment mcm mana...?

    ReplyDelete
  15. den dah datang tempat tok...tok tetap steady, cuma lupa nak tanya bakar pakai dapur gas lagi mudah kot tok...murah sikit...boleh ke diterima pakai...satu tong gas RM27 pakai 24jam...3hari x rm27 = rm81...

    ReplyDelete
  16. Adakah setiap hari kena baca Yasin dan garitkan paku pada batu bata lagi ? atau baca Yasin dan garit dengan paku buat sekali saja lepas tu nbakar sampai hari ?

    ReplyDelete
  17. Salam tok sy nak minta izin mnggunakan kaedah2 mbakar bat a ni.Ada satu so Alan yg sy nak tnye sikit ni. Ayat3 ayat4 Dan ayat7 ayat ape ni ttok?

    ReplyDelete