10.9.16

Saka - Kenapa sikit sikit Saka

La ni ujud Trend asal jumpa Ustaz, Perawat, Tok Bomoh, Tok Pawang, Tok Peran, Tok Batin jo mesti kata Saka.

Sebabnya Sako ni payah so boleh le cas Lobih termasuk GST. Membongak jo. Amik buat Kelapo hontak kek kepala.

Kalau Sihir nak Cas lebih kang orang terasa berat. Kalau sako ni orang memang tak berahi nak bolo takut turun pada anak keturunan.

Walhal Sako lah paling sonang buang berbanding sihir, sajo jo perawat cerita kena putus la, kono buang kek Kuala Sungai, Kek Hutan dan lain lain asal kedengaran Angker Payah dan Ngeri.

Sako kalau betul buang .. habis gitu je.

Sako kalau setakat mandi Shampoo atau Sabun Bidara tak hilang do. Bongak jo, simptom mungkin la, Sako steady jo ngisap Vape.

Sihir kalau betul buang .. pasti ada repeat silap silap double triple trouble lagi. Sobab itu sihir ni enjut balik je.

Kalau Sampuk tu paling mudah. Kentut dah setel.

Buang tu maksud Den termasuk le Jail, Bunuh , hantar kat orang lain , hutan banat, simpan kek Simpang 3 jalan mati, danau mati atau susah susah ikat kat tengkuk orang lain atau masukan ajo dalam perut orang yang kita minat or else apa aja asal tak mai dah.

No Contact Den Whatsup jo

0123623594

Gambar Nama Alamat Tarikh Lahir.



1 comment:

  1. Salam. Hahahaha! Memang patut ikat pada yg terbabit.

    ReplyDelete