30.12.09

Kompilasi Pengalaman Pengamal Yasin 7 Mubin

Ada email-email dari mereka yang telah mengamalkan Yasin 7 Mubin...ianya sebagai suatu perkongsian pengalaman...bukan semua orang akan mengalami perkara yang sama....

Pengalaman 1 :

semalam selepas tok bagi keizinan untuk saya mengamalkan ayat Y7M tu...

saya check balik kat surah yasin tu so saya dah jumpa kesemua 7 mubin tu.
ayat 12,17,24,47,60,69 dan 77.

dan terakhir yg kelapan baca sampai habis.

ketika saya baca mubin yg ke 4. bunyi kedebum jatuh bergolek-golek dari bumbung... tapi saya buat bodoh jer...

masuk mubin ke 5, bau busuk menerjah hidung saya...macam bau bangkai... tapi saya buat bodoh jer.

masuk mubin ke 6. dada saya dah sesak nafas.... tapi saya buat bodoh jer.

masuk mubin ke 7 bunyi tapak kaki kat tepi bilik duk mundar mandir... tapi saya buat bodoh jer..

sampai lah habis....

alhamdulillah..

ketika nak tidur pulak dtng lagi bau busuk macam bangkai... tapi saya buat bodoh jer...

dan bila saya tertidur.. saya termimpi saya berada di tempat tangki najis... biasa yang ada kat belakang rumah.sampai ada orang tunjukkan jalan keluar..

40 comments:

  1. Takat ni ada x tokmoh yg menggadaikn keegoannya mintk penawar dkt Tok......?

    ReplyDelete
  2. Belum....Kalau Depa nak sure kena DAM....

    ReplyDelete
  3. Trimaksih abg belagak atas post sharing pengalaman kawan2 yg mengamalkan nya.

    ReplyDelete
  4. Lain je nampak logo darul, Tok. DAM tu takkan kacang ngan yin je kot. Mau alphard ni.

    ReplyDelete
  5. Sejak dulu saya berpendapat kalau ada gangguan makhluk halus atau sihir, kasi bunuh saja si pembuat onar. Tapi ramai orang2 tua / tok moh marah kat saya sebab katanya itu makhluk allah juga. Tapi balik2 orang ramai yg susah sebab mender2 nih selalu berulang. Mangsa merana zahir dan batin, harta habis, keluarga hancur dan sengsara.

    Tok Berlagak adalah perawat yg pertama saya tahu berpendirian tegas terhadap pembuat onar. Saya yakin inilah yang sepatutnya dilakukan oleh para perawat yang berpaksikan Islam. Pembuat onar harus dihapuskan saja!

    Saya doakan agar Tok Belagak dapat melahirkan lebih banyak generasi perawat yang berani, tegas dan lurus di jalan Allah. Hapuskan pembuat onar!

    Semoga Tok Belagak menjadi guru yang baik dan melahirkan anak2 murid / pelapis yang baik dan hebat juga. Semoga Tok Belagak panjang umur, murah rezeki, selamat dan tetap di jalan Allah. Amin...

    (Saya orang awam, bukan perawat dan bukan dalam bidang ini. Saya hanya seorang yg pernah menjadi mangsa.)

    ReplyDelete
  6. penangan y40 kpd pengamal nasi kangkang :

    a)peluh bini bau bangkai
    b)penyakit bini ganjil berkaitan alat kelamin
    c)laki tengok bini macam mayat
    d)masakan bini pahit
    e)bini mimpi jadi langsuir
    f)rambut bini gugur luar biasa


    so...bini2 semua...lu pikir la sendri...

    ReplyDelete
  7. Salam..
    Banyak pengalaman dalam bentuk bunyi dan bau..

    Ada ke pengalaman yang nampak dalam bentuk fizikal atau datang hampir secara fizikal kepada pengamal Y7M?

    ReplyDelete
  8. Yep..ada...Sabtu Lepas...seorang Patient menceritakan pada DEN...Harus diingat MUBIN itu maksudnya NYATA

    ReplyDelete
  9. salam tn. dan follower DS....
    dah terang dah kaifiat Y7M...cumernye sebelum ini sy salah step plak ketika mengamalkan Y7M nie...takper sy tk putus asa n harap...lepas nie sy nk amal n istiqamah Y7M demi membanteras black magic...
    Tima kaseh tn...n3 yg sungguh infomatif ini...doakan sy dan saudaraku yg lain istiqamah QALAM ALLAH ini...syukran..AMEENN

    ReplyDelete
  10. Salam Tok mohon ijazahkan amalan yasin 7 mubin dan yasin 40 sekian assalamualaikum.

    ReplyDelete
  11. BETUL KE MANUSIA X BLH MELIHAT JIN?INI BKN PENIPUAN,SY MMG ADA SAKA BAIK & JAHAT DALAM DIRI,DAH BAK KALAI BUANG,TP NAMPAKNYA X BERHASIL.BERBALIK PD SOALAN AWAL TADI?SAYA PNH TANY SEORG USTAZ,MURID HARUN DIN,KATANYA MANUSIA X BLH MELIHAT JIN KECUALI DENGAN KEIZINAN ALLAH.SEAWAL USIA 3 TAHUN SAYA BOLEH MELIHAT JIN(TAPI DENGAN MATA HATI).SELPAS DATUK SAYA(AL HAFIZ)MGHIJABKAN MATA HATI SYA,KEADAAN SAYA NORMAL KEMBALI,TAPI SEKARANG SY BLH NAMPAK BENDA2 TU LAGI.PD AWL MMG MENAKUTKN,TAPI SEKRG DAH LALI.JADI SY BTL2 NK TAHU DR PIHAK TUAN TNTNG KES SY NI.SY BKN BOMOH @PERAWAT.SY JUGA PNH NMPAK WALI SONGO SEAWL USIA 6 TAHUN,TAPI DALAM WUJUD YANG BERBEZA,CONTOHNYA SESEORANG YANG MENYERUPAI SUNAN GUNUNG JATI,TAPI DLM BENTUK ORNG D BUS STOP,SEHINGG SKRANG PADA USIA 31 TAHUN,SY SPT PNH MEKIHAT KESEMBILAN WALI SONGO TP SPT TADI DLM KEADAAN X SENGAJA CNTHNYA SEMASA BERADA PEJABAT POS PADA USIA 18 TAHUN DAN SEMASA SOLAT HARI RAYA PADA USIA 22 TAHUN.ADAKAH SY BRHALUSINASI.MMG KUASA ALLAH MENGATASI SGLANY,CUMA TAKUT JIN YANG INGIN MEYESATKAN MANUSIA,APA PANDANGAN PIHAK TUAN

    ReplyDelete
  12. salam saya jumpa mp3 yasin 7 mubin..

    download mp3 yasin 7 mubin....
    http://merbahjambul2010.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Salam Tok..mohon di ijazah untuk diamalkan Yasin 7 Mibun..Tq

    ReplyDelete
  14. Tok

    Semenjak saya amalkan Y7M ni sifat berani saya semakin bertambah tambah.Malahan berani berdepan dengan sesiapa aje yg cuba cari pasal dgn saya.Malahan memarang kepala org pun saya sanggup kalau org cuba membahayakan nyawa saya dan keluarga.Adakah ini side effect atu kesan positif Y7M ni?

    Gangguan berbentuk rohani mahu pun fizikal tetap ada setiap kali baca Y7M ni.Bnyi belalang hantu la,bunyi org bersiul dll.Tapi saya komit utk teruskan amalan ni.Tq Tok.Semoga tok diberkati Allah SWT

    ReplyDelete
  15. SALAM, TOK MOHON DIIJAZAHKAN Y7M DAN YASIN 40, MOGA TUHAN JUGA YANG MEMBALAS SEGALA KEBAIKAN YANG TOK BERIKAN...

    ReplyDelete
  16. saya budak baru belajar.. tok jadual kursus tok yang terdekat ada tak....

    ReplyDelete
  17. Salam tok, mohon diijazahkan saya yasin 7 mubin, saya dah mula baca mlm jumaat (tadi) masuk mubin kedua meremang tengkuk saya...kesan? seterusnya tiada pula.

    ReplyDelete
  18. penah buat sekali ja sebab terkejut ..lepas baca ..terus tidur .tak lelap lagi ,tapi tutup mata ...mula2 nampak macam mata kemudian lagi terang nampak hidung ..jelas muka orang tapi hitam melegam ....terus buka mata ...sekali tu je buat ..

    ReplyDelete
  19. pengalaman sy semasa baca yasin 7 mubin tu semasa berada dkt madinah sbb sana x gangguan mcm ada di mesia (one come, one go) jd sy amik kesempatan utk buat yasin 7 mubin mcm tok ajar disana semcm terdorong utk buatnya, mmg sy bertawakal minta dihapuskan 'gangguan' pada diri dan keseluruhan keluarga sy..mula2 rasa mcm melayang2 aje pemikiran, nk kata ngantuk pun ada sumer perasaan ada..tp da nk dkt abis bacaan sy terdengar suara laki2 perempuan2 menjerit takut dan sakit dan ternampak image istana mereka berkecai...cuma kesahihan wallahuahlam sy serahkan pada Allah..dan mungkin org2 yg bijak utk menilai..mungkin ada pendpt dr tok.

    ReplyDelete
  20. Nak cerita sikit pengalaman saya mengamalkan Yasin 7 Mubin ni. Saya dari Brunei Darussalam bertugas sebagai cikgu. Di Sekolah tersebut ada seorang guru yang memusuhi saya atau saya yang memusuhi dia. Semuanya bermula dari kegemaran Cikgu tersebut suka merotan anak murid kecil darjah Pra umur 7-8 tahun. Bila ibubapa datang buat komplen, ibubapa tersebut pula akan dituduh oleh cikgu tu sebagai nak lawankan anak. Sehinggalah suatu hari anak saya pula dituduh melakukan sesuatu yg tak dibuat. Pertama kali, saya diamkan. Kedua kali, saya diamkan. Bila dah berulang lagi, saya pun marah balik dengan guru tu. Semenjak dari hari tersebut, gigi saya seperti mudah sangat bergoyang, dah banyak yang tanggal (luruh). Tumit kedua kaki menjadi sakit hingga payah nak berjalan. Bangun dari tidur mesti sakit tumit. Ada orang cakap, tumit sakit sebab saya over weight. Saya syak guru ni ada berbuat sesuatu sebab saya pernah terbaca sms dia bergurau pada kawan saya, kata nak SUNTI kawan saya. Di sekolah yg sama juga ada guru lain yang memiliki saka keturunan yg boleh digunakan untuk menyakiti orang yang diingininya. Sunti ni ilmu sihir puak Iban. Suatu hari saya terjumpa kaedah amalan Yasin 7 Mubin dari Darussyifa, kalau tak silap. Saya amalkan ketika menunggu isteri dalam kereta di hospital. Pelik bin ajaib, sebaik saja selesai bacaan, sakit ditumit saya dari 100% menjadi 3%-4% saja serta merta. Namun sakit ni balik semula beberapa hari kemudian. Saya bacakan lagi Yasin 7 mubin pada air botol mineral. Kemudian jika ada rasa sakit ditumit, saya lapkan je air tu, sakit terus hilang. Persoalannya, adakah saya telah terkena sihir ? adakah yasin 7 mubin tu menghilangkan kesan sihir atau mengubati sakit tumit yang semula jadi disebabkan over weight ?

    Saya juga teringin sangat nak belajar ilmu dari Tok Belagak tapi tak tau dari mana atau macamana nak mula.

    ReplyDelete
  21. tok belagak, izinkan saya pakai yasin 40 dan 7 mubin.
    terima kasih

    ReplyDelete
  22. Salam tok,
    Minta izin guna dan pakai yasin 40.

    ReplyDelete
  23. salam tok, mintak izin guna semua ilmu.

    ReplyDelete
  24. salam tok yg budiman,mohon ijazahkan Y7M and ilmu lain yg ada dalam blog tok.semoga tok beroleh pahala seluas 7 lautan.amiiin.sy and father pernah menderita sakit kerana buatan org.bomoh ckplah.bapa yg paling kritikal sampai kena strok dan terlantar di wad menanggung sakit kepala dan stroknya.keadaan bapa lepas berubat masih lemah2 smp nak solat pun pyh.so minta tok ijazahkan kpd kami utk mengelakkan panahan bomoh hitam legam unggun neraka tu.ne la sja bakti sa sbg anak kpd orang tuanya.

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum...nak menyelit sikit kat sini...baru2 ni saya ada baca surah y7m ni selepas buat solat hajat...saya tujukan khas utk sesiapa yg sedang menganiaya saya sebab saya tak tau siapa yg buat saya sakit teruk ni...masa saya tgh baca2 tu, tetiba ada lalat datang (saya buat tu dlm kul 1 pagi), pastu kiri kanan saya berselang-seli macam ada orang datang tengok2...masa mubin ke 5, tetiba saya dengar suara orang menjerit2 panjang, suara jeritan tu lama sampai ayat last. lepas habis baca dan doa semua, saya tido...tapi terjaga bila saya rasa katil tempat tido saya kena goncang kuat...saya buat tak tau aje...sejak dari hari tu sampai semalam, saya byk berdoa, dan membaca yassin...mlm tadi, lepas solat isyak, saya tertido tapi terjaga semula sebab rambut saya ditarik2 sambil ada suara menjerit2 macam marah kat saya...pastu saya baca surah y7m tu sekali lagi, masa saya baca tu, kepala saya macam kena tekan2. saya dah tak larat sebenarnya...kalau ikutkan sakit hati...haiii...entahlah...rasanya kesabaran dah takde lagi ni...

    ReplyDelete
  26. salam...
    penah melalui pengalaman dgn sorg hamba allah..
    mcmner nk cter ek...susa sgt...

    ReplyDelete
  27. saya melalui pengalaman yg sy sendiri xtau..
    hamba nh d jalan yg benar atau x...
    dia sering ckap yg die ada pedamping dr sunan kudus..yg berkaitan dgn dia smuanya 7... dia dapat pn sbb kurniaan katanya.. kebolehan dia,ubat org..buat magic,sedut duit dll..tp die sedekah kat anak yatim...die ader wat pojek 77..tp ble bg die duit 2,die blanje.. ckp,x rugi wat sumer untuk dia...
    dapat detect benda yg sgt pelik...
    die ader pendamping dpn rumah die..orang pakai serban pegang tongkat..nampak kat cctv..
    pas2,mmg seram sejuk la...die kater xda ape..sbb sunan kudus...
    sy selalu ckp,ibu sy n 2nang sy lah yg paling sy sayang dlm dunia nh... pas2,selang beberapa minggu,die ckp,sy harus percaya die sbb die ckp ibu sy guna2kan untuk sy berubah haty kpd benda2 yg baek. ilmu yg guna2kan 2 meragut smua semangat sy sampai sy jd bodoh katanya.. sy diamkan aja...
    kemudian,2nang sy pula...dia ckp psl 2nang sy mcm2...mengurat dia la,i2 dan ini..membuat kan sy berfikiran negatif.. padahal sy tau siapa 2nang saya.. kemudian,die ckp dgn sy jika sy terus berhenti jumpa die mcm2 hal akan berlaku keatas diri n family saya.. die ckp,mcm2 die dah bekorban tok sy...
    sebelum 2,sy pnh tgk die alihkan hujan dgn 1 jari shja.. die ckp die tau ape yg akan berlaku sbb die dpt atas kurniaan tuhan..
    byk benda yg pelik berlaku yg sy sendiri xtahu nk cerita...
    tlg bg komen,manusia jenis ape nh?
    sy hampir tersesat ble bdamping dgn hamba ini...
    bercerita tentang puasa dan solat...
    puasa kalau x ikhlas,jgn puasa...
    jika sy puasa,dia marah...sm jge dgn solat...
    die pnh tnjuk video die smayang n org yg alim (diakui org yg pnh dgn beliau).
    die ckp,dia blh tau sebelum dan selepas apa yg akan terjadi...die blh dgr,pe yg kami ckpkan...
    snang cter,die leh trace pe yg kami lakukan...
    sy jd takot sgt ble d ancam mcm2 oleh hamba 2...

    Tlg sy......

    ReplyDelete
  28. as salam tok, saya nak mintak izin tok untuk saya amal yassin 7 mubin leh?

    ReplyDelete
  29. As salamualaikum,
    Kes 1) Jiran kehilangan brg kemas dlm almari, dibacanya y7m, selepas mubin pertama diletaknya sebijik lada hitam ke atas bara lalu dia berniat supaya org yg mencurinya memulangkannya kembali, diulangi bakar sehingga mubin yg ketujuh. Nak dijadikan cerita, dia kehairanan kenapa org gajinya mandi sampai 7-8 kali dlm 1 hari, merah padam mukanya, bila ditanya katanya cuaca panas. Malam itu jiran sy mendapati brg kemasnya telah dipulangkan, org gajinya yg telah mencurinya.
    Kes 2) lbh kurg sama trjd pd jiran yg lain, duit di curi di dlm rumah, oleh org yg diknali kerana waktu itu mmg ada sanak saudara yg dtg melawat, dia pun membuat y7m, dgn kaedah yg sama membakar lada hitam, esok pagi ada seikat duit di dlm plastik di baling di hadapan pintu oleh si pencuri tersebut.
    Kes 3) kucing ibu sy dicuri org, jenis persian, kami telah menghantar flyers di sekitar taman perumahan, telah menacrinya di merata2 tempat, masuk hari ke empat ibu mbaca y7m, petang itu seorang jiran cina menghantar kembali kucing kesayangan ibu itu dgn muka yg merah menyala2 ^_^

    ReplyDelete
  30. salam tok saya mohon izin untuk amal yasin 7 mubin tok, terima kasih

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum....... ,tok saya mohon izin untuk amal yasin 7 mubin /y 40 tok, terima kasih .semoga diberkati Allah taala

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum,mohon izin untuk amal....semoga dapat redha allah,,amin

    ReplyDelete
  33. A'salam
    Mohon d izinkan utk mengamalkan Y7M
    Amin

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum

    Saya Su dari Sg. Baru start hari jumaat lepas ni. waktu solat hajat,dalam rakaat kedua,saya nampak cahaya purple kat lantai,waktu tu baru mulakan rakaat kedua.kirakan cahaya tu depan sikit dari tempat nk sujud. saya teruskan saja sampai usai.
    Takde perasaan takot,mcm biasa je.

    Tika da peetengahan y7m tu, botol air 1.5l yg saya letak depan saya,jatuh. ada 2 botol,yg jatuh satu je. daya buat dek,angkat n teruskan smpai abis. tkde mimpi.

    mohon pencerahan atas pengalaman saya. thank u.

    ReplyDelete
  35. izinkan sy amal yassin 7 mubin

    ReplyDelete
  36. Salam Tok, mohon izin untuk saya amalkan yassin 7 mubin ini

    ReplyDelete
  37. Salam Tok, mohon keizinan untuk saya mengamalkan 7 mubin dari surah Yassin ini. Jazakallahukhairan kathira

    ReplyDelete
  38. Salam Tok, mohon diijazahkan saya yasin 7 mubin

    ReplyDelete