5.12.09

POTONG JANGAN TAK POTONG

ESOK....pagi anak teruna Bongsu DEN nak potong...siapa nak potong ? Mari le rm 120 je...Guna kaedah TARA Clamp

13 comments:

  1. dah bosa ruponyoo anak tok tu iyooo .... semoga semuanya selamat ... amiiin.

    ReplyDelete
  2. Auuuch...Sy terback to the future kejap td..

    ReplyDelete
  3. Dah baik nanti boleh sapu myk ikan linang. Mlm tadi saya dah test...sapu kat jari pun jari leh panjang sebelah beb... Lps tu minta anak teruna tok tu tgk dari side tepi ye tok...kikiki

    ReplyDelete
  4. kmunculan hero baru ar pasni..he3

    ReplyDelete
  5. Ehem, takde yang nak repair ke?

    ReplyDelete
  6. hehe.. jgn jadi macam sepupu den .. umur udah 12 tahun .. plan nyer mau potong cuti tadi.. hehe

    siap dah masak pulut kuning bagai.. kenduri kecik2.. alih alih .. pergi jumpa PA .. tak layak untuk dipotong laie.. hehe.. menyorok kat dlm kot .. tamau keluar.. hehehe.. so.. kenduri still jalan .. cuma potong potspone tahun depan ..

    TARA clamp tu kaedah lagu mana la plakkk.. modern dah skrg .. pakai laser pun ader..

    ReplyDelete
  7. WOW minyak Linang....muleh di jual di PRO Darulsaka...

    ReplyDelete
  8. Bisa diatur tok.. boleh rebranding utk darulsaka produk tu. Kat chow kit org sanggup byr RM100 sebotol

    ReplyDelete
  9. PRO Darulsuka boleh jual online untuk orang jauh..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. double trouble la mini aku nanti ni...

    ReplyDelete
  12. minyak linang ek, hmm bleh try ni, tp mini den nak branak la plak kacau btol huhu...

    ReplyDelete