10.3.10

Selawat Fatih - Kaifiat

Dek kerana sudah ado yg timbulkan bab Selawat Fatih....ado baiknya DEN tulis sikit bab selawat kejayaan ini...Apo yg DEN belajar dari Sifu DEN ..selawat ini mainly for recover balik semua hajat2 kita yang kita doakan dahalu...yang masih belum berjaya...

Kaedah mengamalnya ialah...Mesti pernah berdoa sebelum ni...Nama pun nak recycle ...

Sebelum beramal...kalau muleh ingat...flashback apa2 niat kita dan doa kita yg baik2 yang belum nampak keberhasilannya seperti dari solat hajat..Yasin dll...

Maka sesudah itu pasangkan niat..supaya doa2 lepas itu menjadi seperti yang kita hajati. Hendaklah di bacakan 100x pada sesuatu masa.

Kekerapan ulangan itu biasanya di buat orang selama 7 hari berturut...dengan 100x bacaan dalam 1 set...Tidak boleh putus seprti 50x pastu relax jap tgk Machester United tendang bola ke hapa...then sambung balik 50x..kang kena penyepak kang...

Maka dengan ini DEN kasilah DEGREE kepada sesiapa yg berminat mengamalkannya sebagai salah satu usaha..

Sebagai amalan harian...biasanya diamalkan sekali selepas solat..

81 comments:

  1. saya terima ijazah ini zahir dan batin dengan ikhlas. alhamdulillah, terima kasih Tok.

    ReplyDelete
  2. Untuk memudahkan saudara-saudariku, link bawah ni matan selawat fatih

    http://4.bp.blogspot.com/_aktlYx3S08c/SaFc-ORUVxI/AAAAAAAAARs/35yONhaf_tw/s1600-h/Untitled.jpg

    Bacaannya bermaksud:-

    "Ya Allah! Rahmatilah ke atas penghulu kami Muhammad SAW yang membuka apa
    yang tertutup dan penyudah bagi kami yang telah lalu dan menolong kebenaran
    dengan kebenaran dan yang menunjukkan jalan Engkau yang lurus dan di atas
    ahlinya dan sahabatnya yang mempunyai nilai dan kedudukan yang tinggi lagi
    agung".

    ReplyDelete
  3. mohon diijazahkan kepada saya juga TGTB..

    ReplyDelete
  4. Sy terima ijazahnya Tok tq..

    ReplyDelete
  5. AlhamduLILLAH Wa SyukruLILLAH.

    ReplyDelete
  6. saya mohon di ijazahkan juga kepada saya ayat ini. terima kasih tok

    ReplyDelete
  7. Selawat ini Takda dalam list Wahabi...so jangan pi tanya DEPA....kang tak pasal2 masuk neraka..

    ReplyDelete
  8. Kalau hendak ikut list puak2 tu, silap2 lepas solat, bangun, keluar masjid, minum kopi, tgk wrestling...Ish..ish..ish..NauzubILLAH.

    ReplyDelete
  9. Trima kasih Tok...saya trima ijazah ini Alhamdulillah

    ReplyDelete
  10. salam TGTB.

    saya terima DEGREE selawat fatih sebagai salah satu usaha..untuk semua hajat2 saya yang saya doakan dahalu...yang masih belum berjaya...

    amin.

    ya rabb engkau maha mendengar lagi maha mengasihani..
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...syukur kehadrat Allah.
    Saya terima ijazah selawat Fatih ini, mudah-mudahan memberi manfaat yg besar bg diri kerdil ini didunia mahupun diakhirat kehendakNya. Amin... Ya Rabbal a'lamin..

    ReplyDelete
  12. Saya terima ijazahnya, Terima Kasih Tok

    ReplyDelete
  13. Saya terima degree ni dgn ikhlas.

    TQVM bang belagak.

    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  14. Isk Isk.. akhirnya dapat jugak scroll degree dari Tok

    ReplyDelete
  15. Mohon diijazahkan kepada saya juga
    TQVM Tok Belagak

    ReplyDelete
  16. Assalam,
    ambo terima ijazah selawat fatih ini dr sifuDEN...lillahitaala..amin.

    ReplyDelete
  17. ayat nye yg terangwulan bagi tu ke tuk?

    ReplyDelete
  18. apa susahnya panamayaku, ko google jer selawat fatih.

    ReplyDelete
  19. Salam Kasih,
    Aku terima nikahnya....saya terima ijazahnya wal dunia wal akhirah inkuntum ta'lamun...Aamin Ya Rabb

    ReplyDelete
  20. ok, thanks terangwulan. mean no harm tau. just to confirm

    ReplyDelete

  21. tadi google, jumpa byk version liley amik tepek kat blog liley senang nak rujuk nanti disini
    Selawat fatih

    ReplyDelete
  22. Saya nak terima ijazah Selawat Fatih ni tok .... terima kasih banyak2 tok.

    ReplyDelete
  23. salam tok..

    saya terima ijazahnya selawat Fatih zahir dan batin... lama dah saya tunggu.. Alhamdulillah... terima kasih

    ReplyDelete
  24. SALAM...

    Jutaan terima kasih Tok
    mohon ijazah dan mengamalkan Selawat Fatih ni

    ReplyDelete
  25. salam tok,


    terima kasih banyak2...

    ReplyDelete
  26. Syukur Alhamdulillah...saya trima ijazah selawat fatih dari Tok.
    Tqvm.

    ReplyDelete
  27. saya terima ijazah selawat fatih nie dari tok, terima kasih.

    ReplyDelete
  28. alhamdulilah...sy terima ijazah ini dari tok kerna allah...amin..

    ReplyDelete
  29. uik...aku dapat dr hg dulu dlm bilangan xxx sekali harung ... depa hg bagi 100x jer ....

    ReplyDelete
  30. bang semian super raider ma....

    ReplyDelete
  31. salam Tok,
    Alhamdulillah...saya terima ijazah ini kerana Allah

    tqvm Tok

    ReplyDelete
  32. Salam Tok, Alhamdulilah tqvm, saya terima ijazah
    SelawatFatih...barakaAllahu fiih.

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah,Wa Ashkur Ilallah, Qabiltu Minka..

    ReplyDelete
  34. Depa puak Wahabi memamg camtu,semua Bid'ah,syirik..yang depa lepas solat terus cabut lagi bid'ah:)

    ReplyDelete
  35. Salam Tok,
    Saya terima ijazah selawat fatih ni. TQ

    ReplyDelete
  36. saya terima akan ijazahnya selawat fatih ini daripada Tok Belagak... alhamdulillah

    ReplyDelete
  37. saya terima ijazahnya, terima kasih dan peluk cium

    ReplyDelete
  38. Salam Tok,
    Saya terima ijazahnya tok.

    ReplyDelete
  39. Amat baik diamal sebelum solat hajat...

    ReplyDelete
  40. Jazakallahu Khairan Katsira, saya terima ijazah Selawat Fateh daripada Tuan.. (Tok Belagak)

    ReplyDelete
  41. saya terima ijazah selawat fateh daripda tok....

    ReplyDelete
  42. Alhamdulillah, ramai yang meminati amalan kerohanian selawat fateh ni. Maafkan saya kerana menyibuk di dalam ruangan ini. Tuan2 dan puan2 boleh membeli kitab DALAILUL KHAIRAT yang dikarang oleh Al Jazuli. Masya'Allah begitu banyak amalan selawat di dalamnya. Seperti yang dikatakan oleh Tok Belagak jangan merujuk kepada puak wahabi. Depa kata amalan seperti ini bidaah.

    ReplyDelete
  43. Apapun biarlah berguru dengan guru yang mempunyai untaian sanad salasilah sehingga ke Rasulallah SAW.

    ReplyDelete
  44. saya terima ijazahnya tok belagak..alhamdulillah

    cikguizza

    ReplyDelete
  45. Den terima ijazahnya tok.. qobiltu..

    ReplyDelete
  46. baru malam pertama amalkan Selawat Fatih dah jumpa benda pelik esok harinya
    Tengah hari sebelum waktu Zohor terjumpa batu yg comel bercorak berbentuk telur waktu angkat kain baju...ingatkan telur pindang masa mula2 ternampak
    harap2 batu ni takder lah khadam yg menyusahkan

    ReplyDelete
  47. tokkk...saya pn minta nk diterima gak ijazahnya dari tok

    ReplyDelete
  48. tok saya terima ijazah ini untuk menjadi khalifah di muka bumi. terima kasih

    ReplyDelete
  49. sy pun nak terima ijazah tuan ni

    ReplyDelete
  50. sy pun nk ijazah nya tok...

    ReplyDelete
  51. trime la saya ijazah tahap degree tok ini... utk diamalkan...

    ReplyDelete
  52. alhamdulillah..mohon keizinan mengamalkannya...

    ReplyDelete
  53. terima kasih tok. saya terima ijazahnya

    ReplyDelete
  54. saya terima ijazah ini zahir dan batin dengan ikhlas. alhamdulillah, terima kasih Tok

    ReplyDelete
  55. tok alhamdulillah .saya pun terima ijazah tok ini untuk amalan dunia akhirat..terima kasih

    ReplyDelete
  56. Alhamdulillah...syukur kehadrat Allah.
    Saya terima ijazah selawat Fatih ini, mudah-mudahan memberi manfaat yg besar bg diri kerdil ini didunia mahupun diakhirat kehendakNya. Amin... Ya Rabbal a'lamin..

    ReplyDelete
  57. Salam Tok. Qobiltul ijazah. Al Fatihah..

    ReplyDelete
  58. Alhamdulillah. Saya terima ijazahnya seikhlas hati. Semoga hajat yang sudah-sudah termakbul dgn izinNya. Amin.

    ReplyDelete
  59. Bisnes Keluarga "Kuali Besi Enterprise" minta diijazahkan ustaz

    ReplyDelete
  60. saya terima ijazahnya Alhamdulillah

    ReplyDelete
  61. salam, saya mohon ilmu dari Allah ni TB

    ReplyDelete
  62. Asalamm Tok!!...Saya mohon keizinan utk mengamali selawat ini utk mndpt redha Allah dunia dan akhirat...smogaa Tok dkurniakan ksjhteraan Dunia Akhirat..

    ReplyDelete
  63. Asalam Tok!!...Saya mohon keizinan tok bagi mngamali selawat ini utk mncapai redha Allah dunia dan Akhirat...moga tok dikurniakan ksjhteraan Dunia Akhirat..Wasaalam

    ReplyDelete
  64. Salam Tok,

    Saya terima ijazah ini dan mohon izin untuk beramal dengannya.

    Moga Tok sentiasa diberkati Allah.

    ReplyDelete
  65. Saya muhammad khairul aizad bin adnan dari ipoh perak dengan nama Allah menerima ijazah selawat fatih secara ikhlas dari Tok Belagak. Saya insyaallah tidak akan menyalahgunakan ijazah ini untuk kepentingan wang mahupun diri sendiri. Saya juga memohon ijazah solat hajat , yassin 7 mubin, yasin 40 dan yassin fadhilat dari tok belagak untuk digunakan.

    ReplyDelete
  66. Izinkan saya terima ijazah utk amalan. terima kasih tok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cadang nak amal juga sambil jual herba www.kuathebat.com.my

      Delete
  67. Mohon di ijazahkan kepada saya. Terima Kasih TOk

    ReplyDelete
  68. السلام عليكم ورحمة الله

    tok, saya mohon ijazah 'amalan selawat al-fatih ini

    saya, Muhammad Afiq...

    qobiltu ya sayyidi syaikh...

    برحمة الله

    ReplyDelete
  69. Nak amal juga ni tok sambil jual herba www.kuathebat.com.my saya terima ijazahnya tok

    ReplyDelete