8.2.10

Nurun Nubbuwah

Sebagai menunaikan Janji DEn nak kasi hadiah Hepi Besday...DEN ijazahkan Doa Nurun Nubbuwah. FOC...Mana2 WEB SITE yg jual tu sampai rm 950...harap maaf, bukan DEN nak tutup rezeki korang.....DEN ambil Free tak Mungkin DEN nak Jual...Ini termasuk 5 DOA KUBRO yg Jibrail a.s ajar kepada Nabi Muhammad s.a.w


Kaifiat asas mengamalnya ialah 20x selepas setiap solat fardhu selama 7 hari...Sesudah itu memadai sekali sehari...

Doa ini banyak kelebihannya...

Antaranya untuk menarik rezeki samada zahir atau Batin. Menarik rezeki Batin ada amalannya beserta ayat 15.

Menarik Jodoh...sebab itu ramai perawat membaca doa ini beserta Bismillah 6 dalam mandian bunga...

Boleh dibaca pada limau dan dimandi setiap hari...pasti Umppph

Kawan dan Bos pasti suka pada anda...ada karisma...dengan syarat anda tidak kentut depan mereka


Kelebihan lain rasanya dah ada dalam buku...cuma DEN nak kasi tau yg tiada dalam buku...

140 comments:

  1. alhamhamdulillah..terima kasih tok..murah rezki tok..:)

    ReplyDelete
  2. ya allah .. kau panjangkan lah umur & murahkan lah rezeki dan berikan kesihatan yg baik untuk bangBlagak nih ... amin ...

    alhamdulillah rezeki nih ... :D

    ReplyDelete
  3. Amin... doa Din B ni biasanya maqbul.
    Terima kasih tok...walaupun berat ambo ambil dulu ye tok.. Hepi Besday Tok... the best sifu in the world, Mawi pun kalah..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, terima kasih tok.Hanya Allah sahaja yang berhak memberi rezeki pada Tok

    ReplyDelete
  5. salam sifuDEN,
    saya terima ijazahnya...sadoqollahuladzim.

    dan diucapkan selamat harilahir..selamat segala2nya..amin.

    ReplyDelete
  6. Salam Tok,

    walaupun berat, saya terima ijazahnya. Mohon halal fiddunya wal akhirah. hepi besday Tok.

    ReplyDelete
  7. Wahhh...dapat hadiah..! Hehe..terbalik plak...yg menyambut hari ulangtahun plak yg bagi hadiah. Walauapapun..., terima kasih byk byk, semoga Allah SWT melipat gandakan ilmu Tok. Tok bagi 1 kat kami, Allah bagi 10 kat Tok.!

    ReplyDelete
  8. Saya terima Ijazahnya. Mohon halalkan dunia akhirat. Happy Besday....

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..akhirnya...

    Terima kasih tak terhingga dengan hadiah ulangtahun ini...dan saya terima utk amalan nanti..memandangkan antara kelebihannya, boleh dikatakan merangkumi semua apa yg saya pohon dan doa setiap kali selesai solat..

    Saya ada mencari doa ini di internet..dan saya dapati..ada yg memberi pendapat yang ayat ini, ada pelbagai versi ?

    Saya ada juga terjumpa komen mengatakan..ayat ini dari gabungan ayat di bawah..

    Potongan dari Al Quran -
    Surah Al Qolam : 51 & 52
    Surah Yaa Siin : 70
    Surah Al Israa’ : 81 & 82

    Harap dapat Tok berikan doanya dlm bentuk lampiran yg boleh dimuat turun...atau confirm ayat di atas tu benar susunan asli ayat2nya..Bukan apa Tok, saya nak rujuk balik terjemahan dan perdengarkan bacaan yg betul..

    Seperti yg Tok maklumkan, boleh menarik rezeki batin. Ada amalannya, beserta ayat 15. Boleh tok lanjutkan lagi yg ni ?

    Terima Kasih yang tak terhingga dari saya...

    ReplyDelete
  10. tgah pakai boxer nih....adeh silap timing bce blog tok blagak...agak tidak sopan daku nih...sory ye tok....nnti tuka bce balik entri nih....

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah ... terima kasih tok ... :D hapi besday!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah .....TQVM Tok ...tak tau nak cakap apa ni
    saya terima Ijazah ini mohon keberkatan dr Tn Guru

    ReplyDelete
  13. SELAMAT HARIJADI KEPADO BALOGAK. SEMUGO EKAU PANJANG UMUR, MURAH REZEKI, DAN SENTIASO DALAM RAHMAT SERTO PEMELIHARAAN ALLAH HENDAKNYO

    HIDUP BALOGAK YANG HENSEM..!
    HIDUP BALOGAK YANG GANTENG..!!
    TAKBIR..!!

    Fuh... Bersemangat sungguh Den kali ini. Raso macam bertakbir dalam Muktamar PAS ler pulok

    ReplyDelete
  14. Sy terima ijazah ini Tok..tq xxx

    Nnt Tok ajarkan doa kubro yg lain pulak ya...insyaallah

    ReplyDelete
  15. Oh ya, Selamat Harijadi juga kepada TerangWulan, dan kepada "para pembaca blog" yang berkenaan, serta sesiapa yang mengenali diri ini tak kira di mana jua kalian berada.

    Eh, ni ucapan blog ke atau ucapan radio? Sori Balogak, tak terperasan pulak I..

    ReplyDelete
  16. Terima kasih tuan. Biasanya org hepy birthday dapat hadiah tapi tuan beri hadiah.... Saya terima dengan hati yang gembira...harap tuan lebih gembira dengan kurnia Allah...

    ReplyDelete

  17. Terima kasih Tok mengenai kaifiat doa Nurrun Nubbuwah, mana doanya.
    Sesiapa boleh share. ;)

    ReplyDelete
  18. terima kasih tok belagak... :) ;)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Tok,

    Semoga dirahmati & diberkahi Allah s.w.t. usia yang berbaki. Jazakallahu khairan jaza' atas pengijazahan Doa Nurun Nubuwwah tu Tok. Mudahan memanfaati kita semua dengan izin Allah s.w.t.

    (Dah lama amal...tapi tak tahu pulak pasal diamalkan beserta ayat 15)

    Wassalam.

    ReplyDelete
  20. SALAM....

    Sifu,Tok Puan & anak2 Sifu...
    Saya seperti nama samaran ini..menerima ijazah dari Sifu dgn hati yg ikhlas..Syukur Alhamdulillah ....Terima Kasih SIfu...

    Semoga dgn Ijazah dari SIfu ini...kira automatiklah kami semua nie anak murid SIfu ke ( emm betul ke ayat nie ekk? ) hehehe...ada dlm mailing list ajk2 nie..ok la gak Sifu..hihihihi... ( ada ati nk jadi anak murid Sifu... ) :D

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.. saya dgn hati yang ikhlas terima pengijazahan ini.

    ReplyDelete
  22. saya terima .. tenkiu tenkiu..tok..kalau ini macam 9 hb tetiap bulan birthday tok takpe..hehe..

    ReplyDelete
  23. AMBO TERIMO IJAZAHNYO DOA NURUN NUBUWWAH SERTA SELAMAT MENYAMBUT HARI JODI KPD TOK BELAGAK.
    TERIMA KASIH.

    ReplyDelete
  24. Saya terima ijazahnya dari Tok Belagak...makasih byk Tok

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah. saya dengan rendah dirinya menerima ijazah ini. terima kasih Tok...

    ReplyDelete
  26. Saya terima ijazahnya, minta halal dunia akhirat.

    ReplyDelete
  27. Mana ayatnya tok? x jumpa pon..yg kashaf je ke nampak?? hEhHE!!

    ReplyDelete
  28. Terima kasih tok saya terima ijazahnya dan liley thanks for the link...

    ReplyDelete

  29. justmy10cent, you r most welcome.

    ReplyDelete
  30. Salam Sejahtera Tok,

    Happy Birdlay.
    Thank you for all your interesting stories.
    I really enjoy it.

    ReplyDelete
  31. salam tok belagak,semoga umur tok panjang dan deberkati Allah.saya terima ijazah doa nurunnubuwwah ini kerana Allah

    ReplyDelete
  32. Jazakallah. Saya terima ijazahnya. Barulah berani nak amalkan.

    ReplyDelete
  33. assalamu'alaikum Tok Guru Belagak...

    Dengan ini saya terima ijazahnya amalan doa nurun nubuwwah...

    terima kasih...

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah....saya terima ijazahnya dgn ikhlas.

    TQVM bang..

    ReplyDelete
  35. Alhamdulillah.Terima kasih sifu. saya terima ijazahnya.Semoga diberkati dan dirahmati ALLAH s.w.t.

    ReplyDelete
  36. salam tuan guru tok belagak,alhamdulillah..ambe terima ijazahnya dgn selawat dan salam atas nabi..mudah mudahan tok mendapat yg lebih baik dari apa yg tok bagi pada ambe..akan ku kenang kehenseman,kegantengan,kelembutan dan kebaikan dikau selagi hayat dikandung badan tok..terima kasih

    ReplyDelete
  37. timo kasih daun keladi
    den timo ijazah diberi
    muga tuan selalu diberkati
    ditambah rezeki dan ilmu Ilahi

    ReplyDelete
  38. timo kasih..den cubo torai..insya allah...

    ReplyDelete
  39. Alhamdulillah..Tima kasih Tok..saya terima ijazah ini dgn Ikhlas..semoga dipanjang umur dan di murahkan rezki..Amin

    ReplyDelete

  40. tok oh tok di manakah tok berada?

    ReplyDelete
  41. Salam tn. n kwn2
    TQ atas perkongsian ilmu nie...moga tnn n keluarga lebih tip top n dirahmati Allah...
    ermmm...sapa2 leh bagi info pasal Bismillah 6...label yg mana tu...

    Syukran

    ReplyDelete
  42. Antaranya untuk menarik rezeki samada zahir atau Batin. Menarik rezeki Batin ada amalannya beserta ayat 15.

    lagi 1...bagi info sekali ayat 15...tak jelas bertanye..tak tanyer sesat jalan

    TQ

    ReplyDelete
  43. bayangan putih vs bayangan hitam
    blurr

    ReplyDelete
  44. mana doanya?
    takkan mailing list je yang dapat?

    ReplyDelete
  45. Salam semua..
    Kepada Tok Belagak, sy ucapkan selamat hari lahir. Smoga Panjang umo, kesihatan yang baik dan dimurahkan rejeki oleh Allah swt.
    Tok, ada hajat sikit nih...mintak izin nak ambil amalan2 yg Tok dah ijazahkan di dlm blog ini termasuk yang terbaru "Doa Nurun Nubbuwah". InsyaAllah sy akn amalkan nanti. Amin.

    ReplyDelete
  46. Selamat Hari Lahir, Qabiltu ya Sheik, Saya terima ijazahnya, minta halal dunia akhirat.Smg Allah merahmati dan memberkati Tuan Sheikh sekeluarga. Amin...

    ReplyDelete
  47. Subhanallah... terima kasih tok...

    ReplyDelete
  48. salam hepi besday utk tok belagak, ambo terima ijazahnya, mohon dihalal dunia dan akhirat. terima kasih tok. semoga Allah swt senantiasa merahmati dan memberkati to dan keluarga. Al-fatihah utk tok.

    ReplyDelete
  49. liley...version lain kut nubuwwah kat web hang tu tu...

    ReplyDelete
  50. Alhamdulillah, terima kasih tok ,semoga umur tok diberkati oleh ALLAH .

    ReplyDelete
  51. bangBlagak .. akak nak tanya .. cam mana nak masuk mailing list ?

    ReplyDelete
  52. Salam tok belagak, semoga bertambah murah rezeki Tok Belagak nnt. Saya terima ijazahnya dari Tok Belagak. Terimas

    ReplyDelete
  53. akak72 said...
    bangBlagak .. akak nak tanya .. cam mana nak masuk mailing list ?

    dah tutup gamaknya...tiada jawapan dr pihak penganjur...saya pun nak masuk gak dlm mailinglist tu...

    ReplyDelete
  54. saya terima ijazahnya amalan doa nurul nubuwwah ini zahir dan batin. alhamduliLLAH. tqvm Tok. hadiah besday pertama saya tahun ni.

    ReplyDelete
  55. mudah-mudahan amalan kerohanian seumpama ini akan terus mendapat tempat di hati kaum muslimin dan muslimat,di kala puak Wahabi mencerca ianya sesat dan bidaah...

    ReplyDelete
  56. Ada sesiapa otai yang tau ayat 15 yang Tok maksudkan .."Menarik rezeki batin ada amalannya beserta ayat 15" leh kongsi.

    ReplyDelete
  57. salam tok...

    sy trima ijazahnya dgn selawat ke atas junjungan besar Muhammad saw....

    trima kasih tok...

    ReplyDelete
  58. selinding hang punya version lagu mana

    ReplyDelete
  59. Salam tok.. saya terima ijazahnya.. tq tok.

    ReplyDelete
  60. salam tok.

    saya mohon ijazah doa nurun nubuwah dan 5 doa kubro...

    terima kasih tok.

    ReplyDelete
  61. doa apa pun Allah akan tunaikan...cuma cepat. lambat, gnt di akhirat atau ditukar dlm bntuk pahala (doa baik2 la..)
    Allah dh jnj akn tunaikan apa yg diminta oleh hambaNYA (khadam-NYA)kecuali doa org yg tubuhnya tumbuh dr mknn yg HARAM...sucikan 2H (hati & harta)

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum WRTH:

    Untuk mendapatkan ijazah Doa Nurun Nubuwah dan 5 doa kubro

    Sila emel detail berikut :
    1. Nama penuh:
    2. Kawasan bermastautin:
    3. No handphone:
    4. Masa terbaik untuk dihubungi:

    Emelkan kepada prodarulsaka@gmail.com

    Doa Nurun Nubuwah ini diberikan secara lafaz melalui telephone atau secara datang bersuri.

    Doa ini tidak boleh diijazahkan melalui laman blog dan emel kerana tidak mengikut tertibnya.

    Penerima ijazah diwajibkan membaca semula dihadapan pemberi ijazah keseluruhan doa tersebut setelah Pemberi Ijazah membuat lafaz ijazah.

    Sila rujuk
    http://lileyputih.blogspot.com/2010/02/doa-nurun-nubbuwah.html


    Ijazah ini diberikan secara PERCUMA. Tiada sebarang bayaran dikenakan.

    Akan tetapi sumbangan sebanyak RM 1 atau RM 2 untuk Tabung Pembangunan Pusat Rawatan One Darul Saka, Kota Kemuning amat dialu alukan.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  63. Tok klau ahli tipun kem salam kat dia..

    ReplyDelete
  64. Epal... AHLI ke LILEY????? kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  65. Haha...den kem slm kat ahli sbb dia holy man

    ReplyDelete
  66. insyallah... semoga mendapat keredhaan & berkat dari ALLAH swt untuk semua yang mengamalkannya...

    Happy Belated Birthday ToK BeLaGak... semoga sihat, panjang umur & murah rezeki ... insyallah...

    ReplyDelete

  67. mana tok nie .. rindu bangat ;)

    ReplyDelete
  68. tok...kok pendek sangat keterangannya, tengah sibuk selebret besday ye tok :-)

    ReplyDelete
  69. admin..ade kriteria ke kpd mana yg nak amik...ke sume bleh.....maaf kalu den tnyo....

    ReplyDelete
  70. Terima kasih Admin...
    Begitu yer cara sebenar menerima ijazah / tertib dari guru...

    Saya tak arif berkenaan ijazah ni....saya dah lama perhatikan ramai minta ijazah/amal dari ilmu yg diberi. Dlm blog ni pun yg menyampaikan ilmu beri kebenaran @ ijazah..

    Saya cuma amal...jadi perlu la saya mohon secara terus kepada yg menyampai ilmu, mengikut tertibnya...

    ReplyDelete
  71. terima kasih tok,,moga dipanjangkan umur.

    ReplyDelete
  72. Mm...nak wat sumbangan transfer kat a/c maner ye....

    ReplyDelete
  73. tq lily
    semoga kita sama2 dapat manfaat

    ReplyDelete
  74. saya terima ijazahnya tok
    thank's to lily

    ReplyDelete
  75. Terima kasih Tok. Saya terima ijazahnya.

    ReplyDelete
  76. Bismilahirrahmaanirrahim
    Dengan saksinya Jibrail Mikail Israfil Izrael Pesuruh Allah
    Allahummasali'ala Muhammad,
    Dhazir Muhammad Bathin Muhammad
    Kami terima ijazahnya...Amin Ya Rabb

    ReplyDelete
  77. http://serupasekala.blogspot.com/search/label/TG%20Nik%20Aziz%20-%20Tafsir%20Surah%20Al%20Mulk%20Ayat%2015-22.mp3....ayat 15 ini ke?

    ReplyDelete
  78. Syukran ADMIN kerana beri panduan untuk terima ijazah secara call atau suri. sangat memudahkan macam kami yang jauh di pedalaman sarawak.

    ReplyDelete

  79. liley ada ayat 15 ;) tp biarlah tok yang bagi :D

    ReplyDelete
  80. Salam Tok Belagak dah la hensem....wangi pulak tuu...

    ReplyDelete
  81. salam tok..

    saya terima izajahnya dan dah amal beberapa hari yang lalu... hari pertama terlalu banyak cobaanya...


    semoga saya berjaya jazam... sungguh berat bahu memikul...

    ReplyDelete
  82. amik dr liley je ok ker? kalu ok tq ler

    ReplyDelete
  83. Salam Tok Belagak,

    Mohon diijazahkan doa nurun nubuwwah.

    Qobiltu.

    Moga Allah beri barakah atas didikan Tok Belagak kpd kami.

    ReplyDelete
  84. salam, moga pemberi ijazah dirahmati dan diberkati Allah dan saya terima ijazah tersebut dgn harapan agar mendapat redha Allah

    ReplyDelete
  85. Salam Tok, mohon diijazahkan doa nurun nubuwwah ini.Semoga Tok senantiasa dirahmati Allah,dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.

    ReplyDelete
  86. Mohon diijazahkan Doa Nurun Nubuwwah dan Bismillah 6 ni.

    ReplyDelete
  87. Assalamualaikum Tok,nak tanya mengenai link ini http://baheis.islam.gov.my/web/musykil_new.nsf/92be69fae3f225c0482567f1005a8e7b/22dc781702484442482574a600103f22?OpenDocument boleh tok terangkan?

    ReplyDelete
  88. DARI WEB BAHEIS.ISLAM.GOV.MY...

    Soalan:
    Saya ingin bertanya tentang doa nurun nubuwwah, adakah ia boleh diamalkan. sebab banyak sangat fadhilat yang mencurigakan saya. Adakah doa ini diamalkan oleh Rasulullah S.A.W. Adakah doa ini Bida'ah..

    Jawapan:
    Anda dinasihatkan untuk tidak mengamalkan doa tersebut kecuali setelah mendapat ilmu tersebut dari guru yang soleh dan boleh dipercayai keilmuannya, kerana ditakuti jika anda mengamalkan untuk tujuan menghadirkan khadam, ia boleh membawa syirik kepada Allah SWT...

    ReplyDelete

  89. mana soalan2 yang tok tk jawab tuh, mungkin tok buzy nak tengok satu2 soalan, mungkun soalan2 ni bleh di utarakan masa seminar perawat cermelang nant,mungkin ada sesi soaljawab,selalunya camtu ..

    ReplyDelete
  90. Saya terima ijazah Doa Nurun Nubuwah dari Tok Belagak, Terima kasih.Ila hadrati Nabi saw, wa ila hadratih Aimatil arba'a wa ila hadrati masyaikhina wa ila hadrati Sulthan Awliya wa khalifatihi wa ila Tok Belagak, alfatihah

    ReplyDelete
  91. tok,

    nak jazam tu, kena amal 100x dlm 7 hari berturut2 ke atau boleh henti2 sehingga cukup 7 hari? t.kasih

    ReplyDelete
  92. salam tok.. den terima ijazahnya tok.. qabiltu.. moga diberi pencerahan... makasih byk tok..

    ReplyDelete
  93. salam tok belagok. ambe pun nok mgamal jugok. mintak diijazohkan skali dgn amalang lain yg tok belagok ajor.

    ReplyDelete
  94. saya terima ijazah ini tok...terima kasih

    ReplyDelete
  95. salam... leh ke terima ijazah secara online je tok, kalau gitu saya terima ijazah ini ye tok.. terima kasih

    ReplyDelete
  96. saya terima ijazahnya tok...

    ReplyDelete
  97. Alhamdulillah..

    Syukran tok belagak

    ReplyDelete
  98. Assalamualaikum Tok,
    Sekitar tahun 80'an saya ada belajar dan mengamalkan doa Nurun Nubuwah ni. Saya dapat doa ini daripada abang saya (sekarang dah arwah). Saya tak tahu pulak kalau doa ini perlukan pentauliahan.
    Selepas beberapa lama saya amalkan, saya inginkan kepastian, saya rujuk dengan beberapa orang ahli agama di Johor Bahru dan mereka mempersoalkan saya tentang kesahihan doa ini. Saya pun berhenti mengamalkannya. Arwah ayah saya semasa hayatnya selalu menggalakkan saya mengamalkan doa ini. Ini yang membuatkan saya rasa serba salah.
    Untuk makluman Tok, doa ini memang "power gile", banyak kejadian yang pelik-pelik, seperti diserang lembaga hitam si sempadan tidur dan terjaga, dan banyak lagi (saya simpan untuk diri saya).
    Apa pandangan tok tentang perkara ini?
    Jika sekiranya saya hendak mengamalkan semula doa ini perlukah saya mendapat pentailiahan / ijazah semula.
    Assalamualaikum TOK

    ReplyDelete
  99. terima kasih tok. saya terima ijazah tok

    ReplyDelete
  100. Terima kasih tok .saya terima ijazah tok dgn penuh rasa rendah diri.semuga allah memberkati hidup tok dunia dan akhirat ..amin.

    ReplyDelete
  101. Salam Tok,

    Maaf Tok, tapi mana dia doa nye? Takkan ijazahnye aje tapi doanye takde? Sebabnya ada dua tiga versi yang saya jumpa kat internet nih..

    ReplyDelete
  102. Assalamualaikum..sy terima ijazah nurun nubuwwah ni..jazakallahu khairan kathira..

    ReplyDelete
  103. salam tok...
    saya ader amalkan doa nurunnubuwah ni,bissmillah 5,6,9,20...dan ayat 15... cuma amalkan lepas solat fardhu...tak tau plak kegunaan lain ayat nie...minta tunjuk ajar tok...doa kanzul arsyi,doa akashah plak jarang sekali dibace...minta keterangan tok...kalau bolih emailkan pd saya lagi bagus tok... panji_islam14@yahoo.com.......terima kasih ye tok...

    ReplyDelete
  104. terima kasih tok...minta izin utk dijadikan pakaian diri. Semoga tok dirahmati Allah hendaknya.

    ReplyDelete
  105. Salam, nak tnya kepada Tok atau spa2 kt sini, bagaimna cra utk mndapatkan ijazah doa Nurun Nubuwwah ini..kena pergi tempat tok dulu ke, atau tok bagi ijazah umum je.?

    ReplyDelete
  106. Salam Tok,
    Terima Kasih kerna pengijazahan ini. Jazakallahu khiaran kasira

    ReplyDelete
  107. Terima kasih Tok...izinkan untuk diamalkan doa nurun nubuwah tu semoga Allah sentiasa merahmati Tok sekeluarga...amiiiin.

    ReplyDelete
  108. terima kasih tok... saya terima ijazah ini...

    ReplyDelete
  109. tok, mohon di ijazahkan. terima kasih

    ReplyDelete
  110. Salam tok,saya terima ijazahnya dan mohon diamalkan.terima kasih,al-fatihah...

    ReplyDelete
  111. salam tok..sye terima ijazahnya..terima kasih..

    ReplyDelete
  112. salam tok..saya terima ijazahnya dan mohon diamalkan..tq

    ReplyDelete
  113. Terima kasih tok..saya terima ijazahnya

    ReplyDelete
  114. Salam TB, Mohon diijazahkan. Terima Kasih

    ReplyDelete
  115. Assalam Tok

    Dengan ini saya terima ijazahnya amalan doa nurun nubuwwah.

    terima kasih..

    ReplyDelete
  116. salam tok
    sy terima ijazah ini dari tok
    terima kasih tok

    ReplyDelete
  117. As salam tok. Minta izin diamalkan dan diijazahkannya. Rosaidi

    ReplyDelete
  118. salam tok.. saya nak tanya, bolehkah doa ni kita niatkan hadiah untuk si mati, @ di baca atas kubur.

    ReplyDelete
  119. alhamdulillah. mohon untak amalkan tok ......

    ReplyDelete
  120. Salam, Tok,
    ijazah kat saya juga ya Tok,
    Saya terima ijazahnya Tok. 😁

    ReplyDelete