24.2.10

Memulih Diri Selepas Pulih dari Sihir - D.I.Y The Series II

Tahap pertama mandi limau berkembar 2 biji sehari. Maksudnya bukan le berangkai...tapi 2 biji...sekali mandi...Namun pada tahap kedau D.I.Y ini menggunakan 1 biji limau...

Den nak tepekkan doanya disini ..tapi sebab tahap IT DEN ni melampau Batas Kebangangannya...tu yg buat susah DEN nak update...

36 comments:


  1. mcm mana limau berkembar tuh :)

    ReplyDelete

  2. pisang berkembar pernah lah tengok, limau berkembang tk pernah tgk.. atau tajuk je limau berkembar tp limau tu tak berkembar..hanya dua biji limau shj .. ;)

    ReplyDelete
  3. asalamualaikum tok sifu,rakan and otai sekalian...Lanjutkan lagi story nih tok....

    ReplyDelete
  4. saya dah buat tahap pertama tu tok. Tengah tunggu tahap ke 2..Cepat skit tok

    ReplyDelete

  5. dua tiga hari niekan , bila liley keluar rumah nak g keja atau mana2, anjing sebelah rumah ngan depan2 rumah mesti menyalak, naper eh, sebelum nie kalau anjing2 tu nampak takde lak dia nak nyalak, after buang S&S nie lak dia nak nyalak bila nampak liley..pesal ah?

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ,
    Alhamdulillah

    Lanjutkan lagi story nih tok....
    tqTok

    ReplyDelete
  7. anjing tu nak tukar tuan..hihi..

    ReplyDelete
  8. liley ni bnyak citer2 yg menarik yer.......

    ReplyDelete
  9. limau kembar mcm limau bercantum kot. hehe..
    tok ni bz dgn kete baru rasenye.. tu yg bz..
    hehe sori tok.

    ReplyDelete

  10. markisa,
    bertukar tuan maksudya apa tuh ;)

    ReplyDelete
  11. anjing tu nak duk rumah awak le hehe..agaknye rumah dia tak de a.cond

    ReplyDelete

  12. naper baru sekarang baru nak duduk rumah liley, sebelum nie takde lak dia nak nyalak ...

    ReplyDelete
  13. liley,

    anjing boleh mengesan perasaan manusia
    takut/marah/gembira/kurang sihat/mati/.....

    ReplyDelete
  14. oh ye ke bayu, sebelum2 nie dia tk nyalak sebab hmmm sebab perasaan liley normal yekk .. :)

    ReplyDelete
  15. anjing tu boring duk rumah dia..

    ReplyDelete

  16. aik markisa,o9(online)nampak,kt mana tuh

    ReplyDelete

  17. bahaya la nko nie, liley pun kat kedai, ntah2 nko follow liley kot ;)

    ReplyDelete
  18. kalau online cam gini on__________________________

    ReplyDelete
  19. tu dulu dh pesan gunakan scanner heavy duty hehehe brand hp

    ReplyDelete

  20. apa tuh, tok lambat sambung citer best.... kita yang sambung komen memanjang :)

    ReplyDelete
  21. Salam..
    Kepada semua,
    Hujung Minggu Tok Belagak sibuk dengan rawatan dan Streamyx belum masuk lagi ke PR1DS (Kota Kemuning).. Hari lain pejabat tempat TB bekerja dah block site termasuk la blog ini jadi susahla sedikit x macam dulu.. tunggu je la streamyx masuk PR1DS dengan kesabaran.. Lagipun itu yang menambah suspen kan.. hoho sy pn suspen..

    ReplyDelete
  22. Salam Tok,limau berkembar ni ni samaker dengan limau 2 serangkai atau 3 serangakai? susah juga nak dapatkan limau ni..

    ReplyDelete
  23. Asssalamualaikum WRTH

    Tok Belagak sedikit sibuk. Dia pergi menziarahi saudara yang kurang sihat. InsyaAllah dia akan online esok...Terima kasih diatas segala soalan dan tanda ingatan.

    ReplyDelete
  24. semoga saudara yg diziarahi TG tok belagak cepat sembuh amin...

    ReplyDelete

  25. Jom semua kita buat 2 biji limau sehari selama 12 hari
    ....more

    ReplyDelete
  26. kalau nak best guna limau bali..hehe

    ReplyDelete

  27. sekarang liley dah tahu naper anjing tu sebelum2 nie dia tk nyalak, sebab anjing tu takut ngan Mr. S yang ada kat liley nie. Sekarang Mr. S tu dah takde, nak takut kan liley plak ..

    ReplyDelete
  28. Ayuh mari pelajari teknik bunuh setan yang jadi punca sihir.

    http://ilmuhaq.multiply.com

    ReplyDelete
  29. adohaaiiii..

    lamo tak nampak pak mail..
    hehehehehehehe

    ReplyDelete
  30. ishh... mai lagi bang mail kacip. Kena panggil Tuan Imam 1 Bang Mail super saiya masuk ni...

    ReplyDelete
  31. maaf bro..Iblis mano leh dibunuh ma....golongan jin caya lah beb...

    ReplyDelete

  32. kalau iblis tak boleh di bunuh , kita bunuh tuan iblis atau setan tuh .. errr ..bunuh dalam islam tu apa ekk ...jihad ker?

    ReplyDelete
  33. iblis tak de tuan dia tuan kpd semua syaitan, jin n manusia yg tak beriman kepada ALLAH...

    ReplyDelete