18.4.10

Happy Birthday Fatin Aina Najwa

Tanggal 19.Apr.2010 genaplah umur putri bongsu ku 2 tahun. Syukur Allah s.w.t sentiasa memelihara puteriku ini. Scan dia pun dah semakin terang cuma DEN dinasihatkan jangan buka terlalu luas laluan scan baby DEN ni.


Sejak peristiwa rawan dia hilang tempohari dia sudah semakin berani. Mana2 botol kosong DEN dia buat DEK aje. bila DEN isi dengan JIN...cepat je dia cakap..antu...tapi still keep a distance dan terus menyambung permainannya. Botol terakhir ...DEN sendiri terperanjat bila Aina cakap..antu...aik aina dah muleh nampak yang ini..tinggi dah scan dia. Ini roh gentanyangan orang bunuh diri. Pesan Sifu DEN sejahat mana pun ... tidak boleh disimpan roh gentayangan orang ISLAM. DEN saja je simpan bila satu patient seolah tersentak/terkedu dgn badi mayat yang jatuh betul2 di depan kereta dia dari sebuah bangunan. Pendekar2 WFH dah try jurus ke hapa...tak lut le...sebab roh mana menerima binasa. Siapa2 yg datang ke tempat DEN dan yg terlebih baik yang boleh scan..try le ruqyah 2000 kali khatam Quran yg di baca oleh 12,000 hafiz....tgk apa jadi...


Selamat Hari Lahir untuk Puteriku Fatin Aina Najwa.....

63 comments:

  1. Selamat hari Jadi Comel Aina...sama bintang dgn anak teman yg bongsu....sayang babah...

    ReplyDelete
  2. slmt hari jadi yg ke-2 utk fatin aina najwa. hmm.. anak bongsu saya pun lahir dalam hari2 putih rabi'ul akhir...

    ReplyDelete
  3. Hepi besday to Aina.. sama la pulak nama ngan anak saya..tapi....tang kebolehan tu..berbezala kot

    ReplyDelete
  4. yo tu... hepi salam utk aina...
    anak tok 2 tahun dah bole scan...
    'anok murid' dah 40 tahun masih buto... bolum do rezki... hehehe pi...

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir diucapkan kepada puteri bongsu TB & TPB
    Semuga Fatin Aina Najwa sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah dan semakin bertambah comey.. amin

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Lahir yang Ke 2 Aina..

    ReplyDelete
  7. AlHamdulillaah.. sudah 2 tahun Allaah menitipkan Fatin Aina Najwa kepada TB & TPB. Semuga Fatin Aina Najwa sejahtera hidupnya dunia akhirat dan besar manfaatnya buat ahli keluarga dan masyarakat Allaahumma Amiin.

    19 April zahir Fatin Aina Najwa.
    20 April Zahir Rasulullaah S.A.W.
    21 April Zahir Saya. AlHamdulillaah.

    ReplyDelete
  8. Den raso sangat terkilan dongan Balogak. Dulu janji lain. Sekarang cakap lain. Dimano janji manismu Balogak?

    Dulu ekau janji nak selalu bersilat kelamin dongan Toh Puan Balogak. Tapi Den tengok, Fatin Aina Najwa ni, dah duo tahun jadi bongsu. Ekau ni bersilat ko tidak? Ekau jangan main2.

    Sobab Den tersangat marah, Den ucapkan Selamat Hari Lahir kepado Aina Najwa, semoga panjang umur, bertambah amal soleh, murah rezeki (termasuk rezeki dapek adik baru, Insya Allah).

    ReplyDelete
  9. darulsemangka...

    jemput dtg prods...

    dtg jgn x dtg..

    ReplyDelete
  10. aina-chan, o'tanjobi desu ne...
    aina ni yang rambut curl tu kan..??
    hepi busday baby...

    ReplyDelete

  11. Selamat Hari Lahir pada si Comel Aina .. sama nama dengan anak buah ..

    ReplyDelete
  12. Mengikut Tok.. Kalau orang tu ada saka atau jin, Aina tak nak salam. So, I confirm tak de JIN sebab dah salam banyak kali dengan Aina..huhu

    ReplyDelete
  13. slamat hari jadi buat anak tok qiyai blagak,smoga dalam rahmat dan kasih sayangnya.....amin...

    ReplyDelete
  14. SELAMAT HARI LAHIR to FATIN AINA NAJWA ...
    nanti kalau ada rezeki akak singgah sana .... akak belanja Najwa ya ...

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Lahir ke 2 Tahun Fatin Aina Najwa...
    Comel sangat Aina, Sayang selalu...

    ReplyDelete
  16. Tahniah Tok dan Toh PB, mudah-mudahan diberkati semuanya, baru dapat buka malam ni dah terlewat jemputan doa selamat, maaf ye Tok

    ReplyDelete
  17. tak ketinggalan juga dari uncle syakirin... hepi besday.uncle ada hadiah.. mmmmuuuuah.......

    ReplyDelete
  18. sanah ligay ya gamil....semoga panjang umur dan dtetapkan dalam iman hendaknya, bahagia selalu si aina bersama seluruh keluarga.

    ReplyDelete
  19. saya tengok adalah segelintir alam lain dtg bersama sama dtg membaca doa anak tok...tapi saya bukan anak murid tok tapi seperti di suruh tergerak untuk mezirahi anak tok...selamat menyambut hari jadi pada anak tok...

    ReplyDelete

  20. adoi sakitnya kepala nie, cam nak demam tp badan tak panas ok la tu .. tapi sakit kepala lak nie camno nak kojo ...

    ReplyDelete
  21. selamat ulang tahun yg ke2..semoga senantiasa dirahmati Allah SWT

    ReplyDelete
  22. Salam semua SAUDARAKu,

    Tidak terlupa jugak salam pada Adik Aina sempena meyambut hari kelahiran yang ke-2, semoga Allah Mencucuri RAHMAT dan BERKAT pada Adik Aini dan Kedua IbuBapanya yg bersamanya.

    Pada Tok pulak, yg selalu melayan jurus2 PENDEKAR LAUT, jurus2 BLEACH atau jurus2 NARUTO..apa kata Tok layan la sekali cite "KISS ASS" yg temberang yg terkini, terbaru lagi sensasi masa kini di pasaran dunia.

    hehe...bukan apa TOK...ada kisah dalam cite ni di mana Kerjasama antara Ayah dan Anak Perempuan sama macam kisah Tok dengan Anak Perempuan Tok..

    Tapi cite ni GANAS dan tak sesuai tontonan Umum..perbualan cakap banyak yg menggunakan bahasa yg kesat..

    Dan apa yg menarik dalam cite ni ialah..tidak semesti apa yg kita(Ibubapa) korbankan zaman kanak2 anak kita seperti kanak2 normal yg lain dalam perkara yg BAIK adalah tidak salah.

    Sebabnya kanak2 ni mgkin "THE CHOSEN ONE" yg akan memimpin sesuatu di masa akan datang.

    Semoga Tok teruskan usaha Tok ni pada anak perempuan Tok ni..Semoga usaha Tok mendapat keberkatan dan pertolongan ALLAH SWT.

    Saya mohon maaf jika ada salah dan silap tulisan saya di atas.

    Wassalam

    ReplyDelete
  23. Semoga anak Tok dan Tok sekeluarga sentiasa dalam perlindungan Allah dan Rasul.

    ReplyDelete
  24. Selamat hari lahir Fatin. Jangan nakal-nakal. Moga menjadi anak solihah.

    ReplyDelete
  25. Selamat hari zahir ke dunia Fatin. Moga jadi anak salihah. Amin

    ReplyDelete
  26. Salam,

    Pembetulan : Kick Ass bukannya Kiss Ass

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah..

    putri tok 19hb April..
    putra saya 20hb April
    wife saya 21hb April..

    masih tunggu reply email dari tok..cuba cari contact no kat blog ni tapi gagal..mohon bantuan..

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah dan selamat hari lahir untuk anak Tok

    ReplyDelete
  29. hapi besday Aina, sama cam nama anak Den... hehe

    ReplyDelete
  30. Saya hadiahkan al Fatihah kepada Fatin Aina Najwa.

    Semoga disampaikan fadhilat al-Fatihah ini kepada Fatin Aina Najwa kerana Allah s.a.w

    Al-Fatihah....

    Xda apa yang boleh saya sampaikan cuma ini sahaja. Semoga dilimpahkan rezeki ke atas anak tok belagak dan sekeluarga.

    (murah rezeki xmau, nak rezeki yang melimpah ruah)

    Tok belagak dah kaya nanti jangan lupa kami dan sebarkan ilmu pengetahuan

    ReplyDelete
  31. Fatin masih muda. Dia tidak/belum terdedah kepada gangguan tv atau perlakuan manusia. Dia bersih. Jadi mudah urusan tok belagak membuka khasyafnya. Jangan dihairankan bab itu kerana itu adalah kekuasaan Allah. Kita yang belum penuh ilmu jangan lah berputus asa. Usaha tangga kejayaan.

    Majulah Sukan Untuk Negara

    ReplyDelete
  32. Hepi heday Aina...slalu Aini ni mcm x amek port kat kitorang bila kat DS..2hr lps mood baik kot

    ReplyDelete
  33. Den raso artikel kali ini ado 2 mesej:

    1. membuko pandangan hati (kasyaf)
    2. roh gentayangan sobagai alat sihir

    Yang pertamo tu, Den setuju bonar. Sapo2 yang dah buleh scan langit keduo ketigo tu, elok ajar anak2 scan. Bab kasyaf ni,Wahhabi yang tak betul tauhid pun boleh kasyaf. Tok Cha pun kasyaf. Jadi kalau anak2 tak diajar, lambat laun, makin kurang umat Islam yang kasyaf. Jadi nak berentap dongan perawat2 Wahhabi atau Penyihir2 Hindu tu, payah sikit. Yang batil boleh kalahkan yang haq, dongan planning yang baik.

    Yang keduo tu, kono tau pasal nak handle roh gentayangan juo. Bilo roh tak menerimo binaso, jadi kes sihir pun makin rumit. Biasonyo, perawat2 buek korjo merawat ni kerano Allah. Jadi Insya Allah, Allah akan tolong juo.

    ReplyDelete
  34. salam kenal.....

    selamat hari jadi jugak untuk Fatin Aina Najwa.....

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  35. selamat hari lahir moga panjang umur dan murah rezeki.amin.

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum TGTB dan rakan-rakan

    Saya hadiahkan al Fatihah kepada Fatin Aina Najwa.

    Semoga disampaikan fadhilat al-Fatihah ini kepada Fatin Aina Najwa kerana Allah s.a.w

    ReplyDelete

  37. Selamat Solat Jumaat pada semua kaum Adam dan Selamat ber "shopping" pada kaum ibu ;)

    ReplyDelete

  38. Happy belated birthday to Aina... aunty tak dapat datang mlm nie, wah aunty ..kakak ekkk .... takder org nak teman gie nun kota kemuning ...,

    ReplyDelete
  39. auntie pun x dapek pi mlm tu..ooo btol ke aina x nk salam org ada jin/saka, alhamdulillah masa jumpa aina, dia friendly abiss, siap bg tahu ada antu dan ada nenek..special anak TPB n TB ni, semoga dirahmati Allah swt clalu..amin..

    ReplyDelete
  40. SEMINAR PERAWAT CEMERLANG Siri 2 Mei 2010 di PRODS
    Salam


    Dengan Izin Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

    Satu Seminar Perawat Cemerlang Siri 2 akan diadakan seperti berikut

    Tajuk: Amalan Asas Perawat
    Penceramah: Tok Belagak dan Toh Puan Belagak
    Tempat: Pusat Rawatan One Darul Saka, Kota Kemuning, Shah Alam, Selangor
    Masa: 830 pagi hingga 7 Petang
    Tarikh: bulan Mei ..( hari Sabtu ..tarikh samada 22 atau 29 hb Mei 2010 akan diumumkan kelak)
    Makanan: Sarapan. Makan Tengahari, Minum Petang
    Yuran: RM 180.00 termasuk makanan, nota kursus, sijil.

    Modul: akan di hantar kemudian tapi hampir sama dengan Seminar pada 3 April 2010

    Terhad kepada 30 orang sahaja


    Bonus 1.: Sesi praktikal satu dengan satu bersama dengan Tok Belagak dan para fasilitator
    Amalan Murah Rezeki
    Amalan Pengasih pada ahli keluarga ( Amalan Saidatina Fatimah dan Saidina Ali)
    Bonus 2: Pengenalan kepada Seni Silat Gerak Darul Saka
    Bonus 3: Kongsi Pengalaman dengan Para Perawat Darul Saka jam 830 malam ( sesi optional)


    Siapa yang perlu hadir?

    Sesiapa sahaja lelaki dan wanita umur 21 tahun keatas dan boleh membaca AlQuraan lebih lebih lagi mereka mereka yang pernah mendaftar untuk mana mana seminar bersama Tok Belagak tapi tidak berkesempatan untuk hadir..

    bersambung di

    http://seminarperawatcemerlang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Alhamdulillah. Den seronok sungguh tengok Team PRODS aktif buek kursus dan ajar orang ramai ilmu Allah ni. Bilo PRODS bersemangat tinggi, Den baco pun naik semangat jugo. Hidup Darul Sako..!!

    Den pun ingat nak pergi. Tapi iyolah, Den ni dah banyak buek dosa pado Balogak. Kek blog ni, Denlah yang paling kuat menyakat Balogak. Den bimbang nanti Balogak tak suko Den datang.

    Sobab Den kono mintak maaf. Nanti Den tarik tangan Balogak, sobab nak cium, Balogak tarik balik. Den tarik lagi, Balogak tarik lagi. Lamo2 Balogak terpakso lari keliling bangunan Darul Sako, sobab Den kojar nak cium tangan mintak maaf.

    Insya Allah, bilo Den dah bertobat nasuha, Den akan pergi juo berkursus di Darul Sako suatu hari nanti.

    ReplyDelete
  42. Teringin btoi nak pi kursus tapi xda kesempatan lagi. Insyaalah satu hari saya sampai juga. Takut termiss teknologi teknologi Allah yang belum diteroka lagi.

    ReplyDelete
  43. aik.. baru haku perasan. tajuk birtday Fatin Aina Najwa pun ada label wahabi.. tengok geng... camni la contoh cintakan Nabi Muhammad S.A.W.

    semoga kita semua dan Fatin Aina Najwa menjadi salah seorang pejuang islam yang jinak dengan Allah S.W.T, dan aina jadi simbol serikandi pejuang wanita solehah dan seorang yang menuruti Rasulullah S.A.W dan para sahabatnya dari semasa ke semasa sehinggalah di hari kiamat.

    semoga Allah S.W.T. merahmati bumi malaysia tanahair tercinta.

    ReplyDelete
  44. salam...tok n d geng...xde ke kursus untk bln 7/8/9 :)

    ReplyDelete

  45. teknologi apa yg ko ckp tuh hafez ... teknologi IT ko, teknology telecommunication ko ...

    ReplyDelete
  46. OFF TOPIC SIKIT:al-fatihah utk adik Aminulrashid yg mati ditembak polis di seksyen 11 shah alam. Yg menembak tanpa hak masih terlepas.

    ReplyDelete
  47. "salam...tok n d geng...xde ke kursus untk bln 7/8/9 :)"

    Sabarlah pakwan. adalah sebab Darul Saka buat kursus dalam waktu terdekat tu. pakwan jangan susah hati. lain kali, kita plan cuti elok2, kita pergi ramai2.

    tapi kalau pakwan susah hati jugak, cuba hiburkan hati dulu. cuba tengok video ni dulu:

    http://6rbtata.com/view/NX-pA2w-SGg/FAKRY_-_ATROMEN_(Ultraman_Kelantan).html

    ReplyDelete
  48. lamo juo yo tak do pilem box opis baru...

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum TGTB dan rakan-rakan

    Saya hadiahkan al Fatihah kepada Fatin Aina Najwa.

    Semoga disampaikan fadhilat al-Fatihah ini kepada Fatin Aina Najwa kerana Allah s.a.w

    Selamat Hari Lahir untuk Puteri Fatin Aina Najwa..... maaf lambat ucap...

    semoga sihat senantiasa... bahagia.. dan semoga digolongkan kekasih allah ...amin

    ReplyDelete
  50. Salam Update.

    Seminar ni akan berlangsung pada 22 hb Mei 2010. 29 mei tu cuti hujung minggu hari wesak, ramai yang di luar kawasan menghadiri kenduri.

    Pendaftaran peserta seramai 20 orang setakat pagi ini. 18 lelaki dan 2 wanita.
    Maka tempat ada 10 jer lagi.

    Harap maklum

    ReplyDelete
  51. Salam, lama tak menjengah, busy sikit.

    Hari tu birthday tok aku org pertama wish, birthday anak dia aku org terakhir wish, Selamat Hari Lahir utk Fatin. Fatin tu maknanya Penggoda...sian kau fatin...jgn goda laki org sudah.

    http://pakarhowto.com/teknik/panduan-memberi-nama-anak.html

    ReplyDelete
  52. tukang buat blog tu mesti belajar arab kat itali..

    patutla bxxxx..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  53. Itulah yg dikata ahli pendidik......ha....ha...

    ReplyDelete
  54. ahli akedemik university of googleland

    ReplyDelete
  55. fatin: mempesonakan, menawan hati, memikat. bukan penggoda. kan jauh tu makna dia.

    ko hapal quran banyak2 tak jumpa perkataan fatin ke ahli? belajar tinggi-tinggi sampai masuk U pun tak dapat beza kata akar, si pembuat dan yang kena buat. pegawai apo kau ni...

    ReplyDelete